موبایل و گجت

چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم

چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم

امروزه ما شاهد افزایش روزافزون قیمت گوشی‌های موبایل هستیم تا حدی که بخش میان‌رده‌های این حوزه نیز از نظر برچسب قیمتی، رقم بالایی رو به کاربرش پیشنهاد میکنه. با وجود این درصد از افزایش هزینه در خصوص خرید گوشی موبایل، چرا نباید به فکر سالم نگه‌داشتن تلفن همراه توی دستمون باشیم؟ اصلاً میدونین که برای افزایش طول عمر گوشی موبایل باید چیکار کرد؟ میدونستین برای سالم نگه‌داشتن تلفن همراه باید چیکار کرد؟

چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم مسئله‌ای هست که در این مقاله آقای دیجیتال رفته سراغ اون و قراره با ارائه راه‌حل‌هایی در این حوزه، شما رو در مسیر نگهداری هرچه بیشتر از موبایل‌تون راهنمایی کنه. پس تا انتها با ما باشید.

 

چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم

ما همیشه در همه حال به دنبال توجیه رفتارمون هستیم و بی‌خبر از اینکه این مسئله تاچه اندازه میتونه برای ما ضرر آفرین باشه. همونقدر که یک شخص نیاز به مراقبت داره، لوازم دیجیتالی نیز برای کارکرد در بلندمدت محتاج مواظبت هستن؛ اما چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم که با وجود این قمیت‌های نجومی، احتیاجی به خریدی جدید نداشته باشیم؟ در ادامه مطب به شرحی از این موضوعات خواهیم پرداخت.

 

1- پاکسازی تلفن همراه از موارد اضافی و خالی کردن حافظه داخلی

تقریباً همه افراد دیگه میدونن که لگ و باگ‌های موجود در تلفن همراه به خاطر پر بودن حافظه هست اما این یه طرف ماجراست و در واقع باز بودن برنامه‎‌ها در پس‌زمینه (گوشی‌های اندرویدی) و نصب اپلیکیشن‌های اضافی بدون مصرف باعث درگیر شدن RAM خواهد شد و این نیز موجبات عصبانیت تلفن همراه رو به دنبال خواهد شد.

همچنین در ادامه این مطلب، سعی کنید که تلفن همراه شما همیشه از نظر حافظه بالانس باشه، یعنی مرتب تلاش کنید که فضای ذخیره گوشی موبایل سنگین نباشه و به طور مکرر اون رو سروسامونی بدین.

 

2- به‌روزرسانی نرم‌افزاری گوشی موبایل

به‌روزرسانی نرم‌افزاری گوشی موبایل

به‌روزرسانی نرم‌افزاری گوشی موبایل

 

یکی از اتفاقاتی که موجب میشه تا تلفن همراه شما عمر مفیدی داشته باشه، آپدیت نگه‌داشتن سیستم‌عامل اون هست این گزینه توی گوشی‌های اندرویدی که دو تا سه سال از عمرشون میگذره مسئله‌ای مهم خواهد بود اما تلفن همراه‌های اپل تا وقتی نسخه نرم‌افزاری جدید رو دریافت میکنن لازمه که به روز بشن.

 

3- گوشی‌های قدیمی رو آپدیت نکنید!

اگه عمر گوشیتون بیشتر از 3 سال هست و دلتون میخواد که همچنان ازش استفاده کنید، بهتره که اون رو به نسخه جدید نرم‌افزاری ارتقا ندین، چونکه گوشی موبایل برای اینکه بتونه پاسخ نیازهای بخش نرم‌افزار رو بده، احتیاج به یه سیستم قوی داره و از اونجایی که گوشی‌های قدیمی پردازنده قوی ندارن، درصورت رفتن به نسخه جدید، تلفن همراه دچار لگ و باگ در عملکرد خواهد شد.

 

4- متعادل نگه‌داشتن شارژ گوشی!

همونطور که در بالا بهش اشاره شد، آسیب باتری باعث فشار به پردازنده میشه، وقتی هم که درصد شارژ باتری به زیر 15 یا 10 برسه، CPU و GPU تحت فشار قرار میگیرن و این موضوع باعث مختل شدن فضای درونی تلفن همراه خواهد شد. پس سعی کنید که شارژ گوشی نهایتاً زیر 15 نیاد و همچنین تلفن همراهی که تو شارژ هست نیز بهتره که ازش استفاده‌ای نکنید.

 

5- سلامت باتری از واجباته!

سلامت باتری از واجباته!

سلامت باتری از واجباته!

 

باتری درسته که در بخش سخت‌افزار قرار داره و مسئولیت شارژدهی روی دوش اونه، اما باید بدونین که عدم سلامت این قسمت، تأثیر مستقیم روی پردازنده و سپس روی کل گوشی موبایل خواهد داشت. همیشه سعی کنید که از داغ شدن باتری تا حد زیادی جلوگیری بشه و برای این منظور، استفاده از برنامه‌هایی که مصرف انرژی بالایی دارن رو به حداقل برسونید و همچنین در هنگام شارژ زدن محصول، کاور اون رو بیرون بیارید. در صورت داغ شدن تلفن همراه نیز استفاده رو متوقف کرده تا دمای گوشی به حد معمولی برسه.

 

6- استفاده از لوازم جانبی اورجینال و معتبر

برای اینکه گوشی موبایل از هیچ سمتی آسیب نبینه، همیشه از آداپتور و کابل شارژ اورجینال استفاده کنید. بهره‌مندی از لوازم جانبی معتبر نیز از دیگر مواردی هست که باید رعایت بشه چونکه درصورت استفاده از هرگونه وسایل نامعتبر، آسیبی جدی به گوشی وارد خواهد شد.

 

7- عدم استفاده از بدافزارها و رام‌های مختلف

اپلیکیشن‌های مختلف در هنگام نصب و اجرا، یکسری مجوزها رو از شما میخوان مثلاً دسترسی به دوربین، مخاطبین یا مکان‌های دیگه داشته باشه، در صورت مخرب بودن نرم‌افزار، قطعاً تلفن همراه رو دچار اختلال در عملکرد خواهد کرد و همچنین استفاده از رام‌های مختلف نیز، گوشی موبایل رو به قهقرا خواهد برد.

 

8- استفاده از گلس و قاب باکیفیت

استفاده از گلس و قاب باکیفیت

استفاده از گلس و قاب باکیفیت

 

یکی از اصلی‌ترین دلایل تعویض گوشی موبایل، آسب دیدن ظاهر گوشی موبایل هست که اگه مراتب محافظت از اون رو به عمل بیارید، قطعاً این گزینه نیز حل خواهد شد. برای نمایشگر حتماً از یه گلس باکیفیت که در ضربه‌های متعدد دچار شکست نشه استفاده کنید و همچنین قاب گوشی موبایل نیز علاوه‌بر زیبایی ظاهری، مقاومت زیادی هم داشته باشه تا از این بابت نیز خیال کاربر راحت بشه.

 

گوشی موبایل همونقدر که برای خریدش چالش‌های متفاوتی رو سر راه کاربرش میذاره همونقدر هم برای بالابردن عمر مفید خودش شرایطی رو در نظر گرفته که آقای دیجیتال با شرحی از این موارد، کاربر رو تا استفاده‌ای مناسب راهنمایی کرده است. امیدواریم که با رعایت موضوعات بیان‌شده، عمر گوشی خودتون رو افزایش داده و نیاز خود رو به خریر تلفن همراه جدید به تعویق بندازین.

 

سؤالات متداول

1- چگونه عمر گوشیمان را افزایش دهیم؟

برای افزایش عمر گوشی موبایل موارد مختلفی بیان شده که پاکسازی حافظه داخلی، محافظت از ظاهر محصول و سلامت باتری از اساسی‎‌ترین آن‌هاست.

2- چرا نباید گوشی‌های قدیمی رو آپدیت کرد؟

به‌روز‌رسانی‌های تلفن همراه برای این هست که گوشی موبایل بتونه در عملکرد نرم‌افزاری، قدرت بیشتری رو از خودش نشون بده که با وجود پردازنده قدیمی و آپدیت به نسخه‌های بالاتر، گوشی موبایل بیش از آنکه قوی ظاهر بشه، دچار لگ و باگ خواهد شد و به اجزای داخلی محصول فشار خواهد آمد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *