هنگ کردن گوشی موبایل و لگ و باگ گرفتن اون رو دیگه همه افراد حداقل یه بار توی عمرشون تجربه کردن و میدونم که در اون لحظه کاربر چه حسی خواهد داشت. این موضوع توی هر شرایطی ممکنه رخ بده؛ وقتی دارین فیلم میبینین، بازی میکنین، در حال وبگردی هستین یا هر وضعیت دیگهای ممکنه تلفن همراه رو به هنگ کردن بندازه.
میدونین که اگه گوشی موبایل بیش از حد در حالت هنگ کردن باشه و بهش رسیدگی نکنین، قطعاً عواقب بدی رو درپی خواهد داشت و یا حتی باعث آسیب جدی به تلفن همراه شده و اطلاعات شما نیز به خطر خواهد افتاد. رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی موضوعی هست که https://mrdigitall.com/ در این مقاله قراره برای شما شرح بده پس تا انتها با ما باشین.
برای خرید گوشی موبایل در انواع و مدلهای مختلف، با ارائه مشخصات و نقد بررسی به سایت اینترنتی آقای دیجیتال مراجعه نمایید.
رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی
هنگ کردن گوشی موبایل در شرایط مختلف به دلایلی متفاوتی بستگی داره که پربودن حافه داخلی، ظرفیت رم پایین، سختافزار قدیمی، داغ کردن گوشی موبایل، عدم آپدیت گوشی موبایل از لحاظ نرمافزاری از مهمترین عوامل این مسئله به حساب میاد که البته بیشترین عامل در این زمینه، به فضای ذخیره و رم مربوط میشه. در ادامه این مطلب، قراره با هم برای رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی راهکاری بیاندیشیم پس با ما باشین.
دلایل اصلی هنگ کردن گوشی اندرویدی به همراه رفع این مشکل
ظرفیت رم پایین
گوشیهایی که با حافظه رم پایین کار میکنند، یکسری محدودیتها رو برای کاربرش در هنگام استفاده از تلفن همراه اعمال میکنه. موبایلهایی که دارای رم پایین هستن درواقع توان هندل کردن چندین برنامه رو با همدیگه ندارن و همچنین امکان اجرای اپلیکیشنهای خیلی سنگین براشون مقدور نیست به همین سبب، کاربر باید در زمانی که قرار یه برنامه نصب کنه قبلش به فضای ذخیره مانده از رم مراجعه کنه تا بدونه تا چقدر میتونه پیش بره. در زمان اجرای چندتا برنامه نیز، سعی کنید که اپلیکیشنهای باز در پس زمینه رو ببنیدین؛ راه دیگر برای سبکتر شده رم، حذف برنامههای غیر کاربردی هست.
پربودن حافظه داخلی
یکی از معضلاتی که شاید اکثر افراد در هنگام استفاده از تلفن همراه با اون مواجه میشن، پیام پربودن حافظه داخلی هست. این مسئله خیلی روی اعصابه؛ چونکه فضای ذخیره تلفنهای همراه محدود هستن و به مرور زمان و بدون کنترل دریافت محتوا، این فضا پر خواهد شد. کاربر باید مرتب نسبت به سبک کردن حافظه داخلی اقدام کنه. لازم به ذکر هست که اگه فضای ذخیره رم پایین باشه، قطعاً با اضافه کردن کارت حافظه با حجم بالا به عنوان منبع ذخیره کمکی، اوضاع هنگ کردن گوشی موبایل بدتر خواهد شد.
عدم آپدیت گوشی موبایل از لحاظ نرمافزاری

عدم آپدیت گوشی موبایل از لحاظ نرمافزاری
تاحالا فکر کردین که چرا یه گوشی یا یه سیستم دیجیتالی آپدیت نرمافزاری دریافت میکنه؟ مثلا گوشی موبایل چرا باید بهروزرسانی بشه؟
دنیای تکنولوژی و دیجیتال داره پیشرفت میکنه و روزبهروز ما شاهد شگفتیهای زیادی از این حوزه هستیم. خب وقتی که یه شرکت برای تلفن همراه داره آپدیت نرمافزاری میفرسته یعنی این محصول بتونه هم با پیشرفتهای روز دنیا همگام بشه و هم اینکه نسخه قبلی رو از نظر امنیت و تعبیه قابلیتهای جدید یه ارتقایی ببخشه. لازم به ذکر هست که گوشیهای قدیمی نباید از نظر سیستمعاملی آپدیت بشن چونکه با این کار، به دلیل به خوبی هندل نشدن برنامهها، فشار به پردازنده وارد میشه و درنتیجه گوشی موبایل دچار لگ و باگ میشه.
داغ کردن گوشی موبایل
گرم شدن بیش از حد گوشی موبایل به دلیل استفاده از بازیهای سنگین یا کارکرد طولانی مدت با اونه. وقتی که تلفن همراه خیلی داغ میشه، به پردزانده فشار میاد و این موضوع تمامی اجزای داخلی گوشی رو دچار اختلال کرده و سبب هنگ کردن اون میشه. باید خاطر نشان کرد که داغ شدن بیش از حد تلفن همراه اصلاً خوب نیست و باید در مواجه با این مسئله، برای رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی فعالیت تلفن همراه رو متوقف نموده تا به دمای عادی برسه.
سختافزار قدیمی
سختافزار مثل قلب تپنده میمونه که توی گوشی موبایل دستور هندل کردن تمامی کارها به عهدهی این بخشه. اگه چیپست یه تلفن همراه جزء قدیمیهای این حوزه باشه، قطعاً قدرت زیادی در خصوص به جریان انداختن برنامهها رو نخواهد داشت؛ چرا؟ چونکه نرمافزارهای نصب شده مرتب آپدیت میشن و پردازنده نیز مؤظفه که خودش رو با این بهروزرسانی مطابقت بده پس در هنگام کار دچار گیجی شده و تلفن همراه هنگ خواهد کرد. پس برای رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی، بهتره که در صورت قدیمی بودن پردازنده، اون رو از آپدیت کردن معاف بدارین.
ویروسی شدن تلفن همراه

ویروسی شدن تلفن همراه
گوشیهای موبایل مدام در معرض ویروسی شدن هستن و کاربر باید شش دنگ حواسش رو به این موضوع بده تا محصول دچار آسیب نشه. از جمله مواردی که باعث ویروسی شدن گوشی موبایل میشه:
- روشن بودن بلوتوث بدون هیچ دلیلی
- استفاده از وایفای رایگان
- دراختیار قراردادن اطلاعاتی مثل جیمیل به هر شخصی
- باز کردن لینکهای بی نام و نشون
- استفاده از فایلهای نامعتبر
- دانلود برنامه از منابع نامعتبر و ناشناس
- و …
ویروسی شدن موبایل یکی دیگر از دلایلی هست که باعث هنگ کردن تلفن همراه میشه و راهحل این موضوع نیز فلش کردن گوشی موبایله. گفتنیه که فلش کردن نیز خودش موجب عوارضی میشه که اگه دلتون میخواد اتفاقی برای گوشیتون نیفته، بهتره که تمام جوانب کار رو بسنجین.
هنگ کردن گوشی موبایل یکی از معضلاتی هست که گریبان هر کاربری رو خواهد گرفت اما این موضوع قطعاً قابل حل شدن هست و رفع هنگ کردن گوشیهای اندرویدی مسئلهایه که آقای دیجیتال به اون پرداخته تا کاربران بدونن برای مواجه نشدن با این مسئله، باید چه تدابیری رو به کار بگیرن. سپاس که تا پایان با ما بودین.
سؤالات متداول
1- دلیل اصلی هنگ کردن گوشی موبایل چی میتونه باشه؟
برای این سؤال، موارد متعددی از جمله، نبود فضای ذخیره کافی، حافظه رم پایین، سختافزار قدیمی، عدم آپدیت سیستمعامل، داغ شدن گوشی موبایل و ویروسی شدن تلفن همراه بیان شده است که البته در بیشتر مواقع، پربودن حافظه ذخیره موجب این امر خواهد شد.
2- علت داغ شدن تلفن همراه چی میتونه باشه؟
گرم کردن بیش از حد یه گوشی موبایل به خاطر کارکرد طولانی مدت با تلفن همراه و استفاده از برنامههای سنگین هست.