از زمان تولید پاوربانکها تا به الان، آنها جز وسایلی بشمار میروند که در دنیای تکنولوژی بسیار مهم هستند؛ اما اکنون تعداد زیاد آنها باعث شده تا هر کسی هنگام خرید پاوربانک به مشکل بخورد، برندهای مختلف، قیمتهای متفاوت و خیلی دلایل دیگر علت این سردرگمی هستند؛ اما اکثر ماها به دنبال این هستیم جنس باکیفیتی داشته باشیم اما برای آن قیمت کمتری پرداخت کنیم، برای همین https://mrdigitall.com/ تصمیم گرفته تا راهنمای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان رو بگه؛ اگر به دنبال پاوربانکها خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان هستید تا انتهای مسیر همراه ما باشید.
Redmi PB200LZM، معروفترین!
شیائومی یکی از برندهایی است که تقریبا الان همه اون رو میشناسند؛ یکی از بازارهایی که شیائومی در آن خیلی موفق بوده، پاوربانک هست؛ اصلا استارت اصلی رشد شیائومی با پاوربانکهاش بود. Redmi PB200LZM یکی از پاوربانکهای معروف این شرکته که که فکر میکنم همه یک بار اسم اون رو شنیدیم یا حداقل اون رو توی دست بقیه دیدیم؛ پاوربانکی که با دو رنگ سفید و مشکی ارائه میشه و شیپ یک پاوربانک 20000 میلیآمپر ساعت رو از لحاظ اندازه به خودش داره؛ یعنی نباید توقع به اندازه کوچیک از اون داشته باشید.

Redmi PB200LZM، معروفترین!
یکی از ویژگیهای اصلی این پاوربانک قیمت خیلی خوب اون در کنار ظرفیتش هست؛ یعنی با قیمتی بین 500 تا 600 هزار تومان و ظرفیت واقعی 14 هزار میلیآمپر، یکی از پرحجمترین محصولات تا قیمت 1 میلیون تومان است. البته که مزیتهای دیگری هم داره که بهشون میپردازیم؛ یکی دیگر از آنها سرعت شارژ خوب 18 واتی و وجود لایههای امنیتی است که باعث شده در کنار سرعت شارژ عالی، امنیت نیز داشته باشیم.
اما در کنار این مزیتها، نبود فناوری PD (شارژ سریع دوطرفه) میتواند ضعف بزرگی برای این پاوربانک خوب به حساب میآید.
PLM13ZM، لاکچری ارزان قیمت
شیائومی PLM13ZM یکی از محصولاتی است که باید در سبد خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان قرار دهید، چراکه ظاهری زیبا و جنس بدنه آلومینیومی در کنار قیمت خوب باعث شده تا اون به لاکچری تقریبا ارزان قیمت تبدیل شود. پاوربانک PLM13ZM که نسل سوم پاوربانکهای شیائومی به حساب میآید از لحاظ داشتن پورت یه تفاوتی بانسلهای گذشته داشته، پشتیبانی از پورت USB-C است البته تنها یک طرفه! ولی در مجموع از لحاظ پورتی هم گزینهی خوبی برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان است.
در سمتی دیگر مثل پاوربانکهای هم شرکتیش از لایههای امنیتی برای محافظت از پاوربانک و درگاه مقابل هنگام شارژ و سرعت شارژ خوب 18 وات پشتیبانی میکنه که فکر میکنم با احتساب قیمت اون، عملکرد خوبی برایش به حساب آید.

PLM13ZM، لاکچری ارزان قیمت
اما در سمت مقابل فک میکنم ظرفیت واقعی 5500 میلیآمپر ساعت و پشتیبانی نکردن از فناوری شارژ سریع دو طرفه (فناوری PD) یه مقدار هنگام خرید توی ذوق بزنه؛ یه معضلی دیگه که میتونیم برای این پاوربانک در نظر بگیریم اینکه پورت جدید USB-C رو برای شارژ اضافه کرده اما هنوز کابل توی کارتن دستگاه میکرو است.
باسئوس Bipow PPMDL-M01، غول پیکر زیر 1 میلیون تومانی!
باسئوس رو نمیدونم اسم و آوازش رو تا چقدر شنیدید، اما این شرکت یکی از متخصصین تولید پاوربانک هست؛ Bipow PPDML-M01 یکی از دستاوردهای این شرکت است که مناسب خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان به حساب میآید. جنس بدنهاش اگر چه با پلاستیک است، اما خوب به آن جلا دادند. شاید در کنار رفیق شیائومی 20000 میلی آمپر ساعت، از محدود پاوربانکهای 20000 میلیآمپر ساعتی زیر یک میلیون تومان است.

باسئوس Bipow PPMDL-M01، غول پیکر زیر 1 میلیون تومانی!
یه ویژگی متفاوت که نسبت به پاوربانک شیائومی داره و ارزش خرید اون رو خیلی بالا میبره، فناوری PD (شارژ سریع دوطرفه) است؛ فناوری که شارژ ایمن رو با سرعت 20 وات به گوشی موبایل و خود پاوربانک منتقل میکنه، این فناوری رو خیلیها دوسش دارند.
در بحث پورت هم سر جمع از 3 خروجی و دو ورودی (پورت Type-C مشترک) پشتیبانی میکنه که هر کدام از آنها دارای لایههای امنیتی هستند تا شارژ ایمن رو تقدیم ما کنند.
A1229، یکی از دستاوردهای شرکت انکر
نام انکر که میاد به میدان رقابت پاوربانکها، دیگر رقبا تقریبا یک لرزهای بر جانشان میافتد، زیرا از گردن کلفتهای این بازار به حساب میآید. انکر A1229 یکی از 10000 میلیآمپر ساعتیهای این شرکت است که برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان در دسترس است. نمیدانم تا چه اندازه با این شرکت آمریکایی آشنا هستید، ولی این را بدانید، شیپ تمام پاوربانکهای آن تقریبا یکی است، تنها با چند تغییر؛ با این اوصاف پاوربانک A1229 انکر ظاهری تکراری اما خوش دست و زیبا داره.
لایههای امنیتی پای ثابتی از پاوربانکهای انکر است تا شارژ سریع و بدون دغدغهای رو برای ما به ارمغان بیاره؛ همچنین چیپست هوشمند و فناوری شارژ سریع هم دغدغه کاربران رو بابت تسریع در عملیات شارژ راحت میکنه.

A1229، یکی از دستاوردهای شرکت انکر
اما این پاوربانک دوتا معضل داره متاسفانه؛ یکی از آنها پشتیبانی نکردن از فناوری شارژ سریع دو طرفه است که یکم زمان شارژ شدن خود پاوربانک رو بالا میبره؛ دیگر عیب این پاوربانک درگاههای اوست؛ شرکت انکر اومده برای این محصول خودش 3 عدد پورت قرار داده که تنها یکی از آنها کار خروجی را انجام میدهد و دوتای دیگر مختص دریافت انرژی هستند؛ به نظر میتونست در این زمینه بهتر کار کنه شرکت انکر.
نوبت، نوبت پرچمدارا است!
باسئوس وایرلس PPMT-03، مدرن بازار
پاوربانکهای وایرلس همونطور که باید انتظار بره قیمت یه ذره از پاوربانکهای معمولی بیشتره؛ باسئوس PPMT-03 یکی از لبهای وایرلس هست که میتوان برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان آن را در نظر گرفت؛ ظاهری زیبا نمایشگری بزرگ برای نمایش اطلاعات، از شاخصههای مهم طراحی PPMT-03 به حساب میآید.
البته قابلیت وایرلسی اون تنها دلیل گرانتر بودن آن نسبت به دیگر رقبا نیست و این نماینده باسئوس از فناوری PD (شارژ سریع دو طرفه) نیز پشتیبانی میکند که نهایتا تا سرعت 20 وات قادره شارژ رو انتقال بده.

باسئوس وایرلس PPMT-03، مدرن بازار
در بحث پورت شاید شرکت باسئوس برای نمایندهاش در کاندیدای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان کم کاری کرده است، زیرا تنها دو پورت را برای او قرار داده البته بدون احتساب شارژر وایرلسش؛ گرچه هر دو یکی از آنها خروجی و دیگری دو طرفه است، اما بازهم میتوان از این خرده گرفته. البته که کیفیت پاوربانک باسئوس همیشه مثال زدنی بوده.
انکر A1231H11، غول مرحله آخر انکر
مگه میشه بحث پاوربانک باشه، در رنج بالا ردهها باشه و انکر محصولی نداشته باشه؟ پاوربانک A1231H11، نماینده انکره؛ همونطور که قبلا هم گفتم، پاوربانکهای انکر همگی یه شکل و قیافه دارند؛ این محصول هم از این قاعده مستثنی نیست، اما یه حالت مخملی داره که زیبایی خیلی زیادی رو به اون داده.
این پاوربانک همیچی داره، فناوری شارژ سریع دو طرفه، فناوری شارژ سریع کوالکام، لایههای امنیتی و … که کاربر از همه جهت خیال هم برای شارژ شدن خود پاور و هم برای شارژ شدن دستگاهش راحت باشه؛ به لطف چیپست هوشمندی که A1231H11 داره، دستگاه متصل شده به خودش رو شناسایی میکنه و شارژ مورد نیازش رو تا 20 وات بهش انتقال میده.

انکر A1231H11، غول مرحله آخر انکر
انکر کلا فکر کنم با گذاشتن پورت مشکل داره؛ در کل این پاوربانک دو پورت داره که یکی از آنها دوطرفه است، اما خب انکر میتواست در حق پاوربانک خودش تلاش بیشتری کند.
آیا شما هم برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان سردرگم هستید؟ https://mrdigitall.com/ سعی کرد در این مقاله از بهترین پاوربانکهای موجود در بازار رو که تا قیمت 1 میلیون تومان میشود تهیه کرد نام برده تا کار شما برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان آسانتر باشه. امیدوارم که این مطلب به کار شما آمده باشد.
سوالات متداول
1- برای خرید پاوربانک تا قیمت 1 میلیون تومان باید چه نکاتی رو در نظر بگیریم؟
پاورهای زیر یک میلیون تومان اکثر اقتصادی هستند و نمیشه انتظار قابلیتهای زیادی از آنها داشت؛ اما وجود قابلیت PD یه قابلیت مهم در پاوربانکها به حساب میره که باید به اون دقت ویژهای بشه.
2- آیا پاوربانکهای زیر یک میلیون تومان به باتری آسیب میرسونند؟
اکثر پاورهای جدید دارای قابلیتهای ایمن هستند و آسیب به باتری نمیرسونند، اما اگه پاورها دارای ویژگیهای امنیتی نباش قطعا به باتری گوشیآسیب میرسونند.