بازار دیجیتال، بازار پوشاک، مواد غذایی و یا هر بازار دیگه، انقد تنوع در محصولاتشون زیاده که آدم برای خرید دچار سردرگمی میشه؛ گیج شدنی که شاید باعث شه کاربر بابت امکانات بیشتری که به کارش نمیاد پول بیشتری بده و شاید هم حتی اون محصولی که میخواسته گیرش نیاد.
هر محصولی باید با توجه به نیاز کاربر و همچنین میزان استفاده از اون مشخص بشه تا بتونید برای خرید بهتر اقدام کرد. دنیایی که در این مقاله مدنظر https://mrdigitall.com/ هست، جهان پاوربانکها یا شارژرهای همراه است؛ محصولاتی که در کوه و بیابون هم یارای شما خواهند بود.
خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون، پیشنهاد شما چیه؟
برای پاسخ به این سؤال باید بگم که این محصولات در انواع مختلفی با امکانات و قیمتهای متفاوتی میشه تهیه کرد، اما اون چیزی که بیشتر از هرچیزی اهمیت داره، خواستهی شماست. https://mrdigitall.com/ قصد داره چند مورد از شارژر همراههایی که میتونه برای هرکسی مناسب باشه رو معرفی کنه، امیدواریم که بتونید برای پاسخ به احتیاجاتتون، نمونه مورد نظر رو پیدا کنید.
پاوربانک چیست و چه کاربردی داره؟

پاوربانک در واقع نوعی انرژی کمکی برای گوشی موبایل، تبلت، لپتاپ و … در مواقع لزوم محسوب میشه؛ یعنی هر وقت گوشیتون شارژ تموم کرد، میتونید روی نیروی ذخیره شده در شارژر همراه، حساب باز کنید.
انواع پاوربانکها
پاوربانکها در انواع مختلفی ارائه میشن ولی عملکرد همه اونا تقریبا یکسان هست. این محصولات فقط مخصوص تلفن همراه نیستن و برای تبلت، لپتاپ، هدفونهای بیسیم و یا حتی برای شارژ باتری ماشین نیز مورد استفاده قرار میگیرن.

شارژرهای همراه علاوه بر نمونههای سادهای که خیلیهامون دیدیم، نمونه خورشیدیش هم موجوده؛ مثلا بیابونگردها که دسترسی به برق ندارن، با قراردادن محصول مورد نظر در معرض خورشید، میتونن پاوربانک رو شارژ کرده و برای گوشی یا هرچیز دیگه استفاده کنند.
نمونهی دیگهای از این محصولات برمیگرده به هوشمند بودن آنها؛ یعنی پاوربانک جریان خروجیش رو براساس ظرفیت باتری محصول متصل شده به اون، کنترل میکنه تا از ورود بیشاز حد ولتاژ و آسیب به گجت مربوطه، جلوگیری کنه.
ظرفیت و توان پاوربانک
پاور بانکها، یه ظرفیت اسمی دارن یه ظرفیت واقعی، ظرفیت واقعی درواقع نشون میده که شارژر همراه مربوطه، تا چندبار میتونه محصول شما رو شارژ کنه؛ مثلا پاوربانکی با 5800 میلیآمپر ساعت (mAH) ظرفیت واقعی، یکبار و چند درصدی توان داره که یه باتری 5000 میلیآمپر ساعتی رو شارژ کنه. توان پاوربانک هم با وات نشون داده میشه، مثلا 20 وات، 40 وات.
یه چیز دیگه هم که درمورد پاوربانکها بخوایم بیان کنیم، میزان شدت جریان ورودی و خروجیشونه که متناسب با توان محصول مشخص میشه؛ همچنین امکان فست شارژ بودن یا نبودن محصول بنابه اطلاعات کمپانی سازنده، میشه روی پورت تایپ C فهمید که این درگاه معمولا به رنگ نارنجی خواهد بود.
حالا که با هم یه اطلاعات کلی از پاوربانکها رو دونستیم، وقتشه که چندتا از نمونههای خوبش که برای خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان میشه گزینه خوبی محسوب میشن رو براتون شرح بدیم.
باسئوس Amblight 65W یکی از غولهای دنیای پاوربانکها!

شارژر همراه آمبلایت 65 وات از شرکت خوشنام باسئوس، گرد و خاکی به پا کرده که دیدن داره. محصولی که وقتی نگاه به جثهش کنی سنگین بودنش احساس میشه؛ خب وزنش 550 گرمه! ولی اگه فردی هستید که در همه جهات به پاوربانک احتیاج دارید، این گزینه بهترین هست؛ البته قیمتی که ارائه میده شاید کمی زیاد باشه ولی این رو باید در نظر گرفت که تا اندازه خیلی زیادی میشه ازش کار کشید و یکی از بهترین محصولات برای خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان محسوب میشه.
محصول باسئوس با ظرفیت اسمی 30000 میلیآمپر ساعت و 65 وات، میتونه حتی لپتاپ هم شارژ کنه. پاوربانک نامبرده دارای 7 پورت هست که برای جریان خروجی (شارژی که به دستگاه شما میده) میشه از پنجتاش (لپتاپ، گوشی موبایل، هدفون بیسیم، ساعت هوشمند و دستگاه پخش موسیقی) استفاده کرد و با وجود قابلیت شارژ سریع نهفته در پورت تایپ سی، تا 65 وات میشه ازش جریان گرفت.
در طرف مقابل اما برای جریان ورودی (شارژکردن خود پاوربانک) فقط سهتاش مورد استفاده قرار میگیره که از پورت تایپ سی اون، تا 60 وات میتونه نیرو دریافت کنه.
یکی از خوبیهای این محصول، وجود نمایشگر LED روی بدنه اونه که میزان ولتاژ ورودی و خروجی و درصد شارژ رو نشون میده؛ همچنین این پاوربانک توان شارژ 5 دستگاه به صورت همزمان و قدرت 10 بار شارژ کردن یه تلفن همراه رو داره.
خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان، چی بهتر از این؟
پاوربانک انکر PowerCore Essenital A1281 با حساب و کتاب خلق شده!

انکر، شرکت خوشنامی که همیشه در حوزه ساخت محصولاتش قوی ظاهر شده و رضایت کاربران نیز بدست آورده است. دومین موردی که در خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان میشه زیاد بهش تکیه کرد، همین محصوله.
محصول یادشده از شرکت انکر، با وزنی 345 گرم، دارای ظرفیتی برابر 20000 میلیآمپر ساعت هست که با قدی کشیده و ضخامت کم، به راحتی توی دست جا میشه و اذیتکننده هم نیست. شارژر همراه Anker A1281 با 20000 میلیآمپر ساعت ظرفیت اسمی، تنها توان انتقال یا دریافت 18 وات انرژی رو داره. انکر دو پورت USB-A و USB-C (مشترک) رو مأمور کرده تا کار ورود و خروج شدت جریان رو انجام بدن. پورت تایپ A که قادره با توان شارژ سریع 18 وات، انرژی رو از پاوربانک خارج کنه؛ پورت تایپ C نیز که درواقع کار ورود و خروج جریان رو داره (مشترک)، با توان 18 واتی کار میکنه.
پاوربانکهای انکر یه ویژگی خیلی عالی دارن که توی کمتر محصولی از این رده پیدا میشه؛ این قابلیت به هوشمند بودن نماینده انکر ربط داره؛ یعنی شما وقتی تلفن همراهتون رو به پاوربانک متصل میکنید، با وجود قابلیت هوشمند بودن، انکر اِی1281 نمیذاره ولتاژ بیش از حد به باتری گوشیتون وارد شه و متناسب با تلفن همراه شما، شدت جریان رو کنترل میکنه. در آخر، قیمتی که برای این محصول ارائه شده کمی زیاده ولی قطعا به قابلیتهاش میارزه.
پاوربانک مک دودو MC-864 به اپل دوستان تیک سبز داده!

محصول شرکت مک دودو هرچند با یه ظرافت خاصی آفریده شده اما شاید وزن نسبتا زیادش، کمی اذیتکننده باشه. پاوربانکی که 20000 میلیآمپر ساعت ظرفیت اسمیش هست، به اندازه 13000 میلیآمپر ساعت بیشتر نمیتونه کار کنه، البته که اگه محصول متصل شده کمتر از 15 وات رو پشتیبانی کنه، شارژر همراه مذکور تا 15000 میلیآمپر ساعت نیز میتونه ولتاژ بده. پورتهای شارژ در این محصول تنها 2 تا بوده که از نوع USB-A و USB-C (مشترک) هست.
درگاه تایپ A فقط کار خروجی رو انجام میده و تا 22.5 وات نیز میتونه ولتاژ رو انتقال بده، نقطه کنار تایپ اِی، درگاه USB-C قرار داره، مکانی که به صورت مشترک، توی کار ورود و خروج جریان هست؛ میزان ولتاژ خروجی در این محل تا 20 وات هست و برای دریافت شدت جریان نیز تا 18 وات بیشتر نمیتونه دریافت کنه.
Mcdodo MC-864 علاوه بر انتقال شارژ از طریق کابل، به صورت وایرلس هم میتونه کار کنه و این درحالیه که، شرکت سازنده، این محصول رو به گونهای طراحی کرده که متناسب با استانداردهای مگ سیف اپل بوده و برای گوشیهای آیفون از سری 12 به بالا کارایی داره.
محصول مک دودو دارای چیپست هوشمند هست که دوربین، ساعت هوشمند، موبایل و یا هر وسیلهای که بهش متصل میشه رو بدون آسیب رسوندن بهشون، با ایمنترین حالت ممکن شارژ میکنه، جالبترین مضوع توی این پاوربانک اینه که اگر روی قسمت وایرلس اشیای فلزی باشه، از انتقال برق و گرما به گجت متصل شده جلوگیری میکنه. از دیگر قابلیتهای خفن شارژر همراه Mcdodo MC-864 توی شارژ همزمان سه دستگاه میشه دید.
پاوربانک سامسونگ EB-P5300 خوش فرم و خوش ساخت!

چهارمین معرفی نامه برای خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون به یک محصول از کره تعلق گرفته. شارژر همراه سامسونگ که طراحیش چیزی غیر از مستطیل شکل نیست، با بدنه فلزیش، وزنی حدود 392 گرم رو به خودش گرفته که نه خیلی سنگینه و نه سبک. محصول خوشدست و خوش ساخت ما، با ظرفیتی برابر 20000 میلیآمپر ساعت، با 3 پورت که یکی از آنها مشترک هست، برای ورود و خرج جریان اقدام میکنه.
یک دونه تایپ A که فقط کار خروجی ولتاژ رو به میزان 15 وات رو به عهده داره، و دوتا تایپ C که هردوی آنها به میزان 25 وات کار خروجی رو انجام میدن، البته بگم که یکی از این پورتها به صورت مشترک، هم کار خروجی و هم کار ورودی رو به همون میزان 25 وات عهدهدار است.
پاوربانک سامسونگ موسوم به EP-P5300 دارای بسترهای امنیتی برای انتقال و یا دریافت شارژ ایمن و سریع هست و همچنین میتونه سه دستگاه رو به صورت همزمان شارژ کنه. این محصول، گرچه برچسب قیمتی بالایی داره، ولی وقتی با متریال خوب در ساخت اون و قابلیتهای عالیش مواجهه میشیم، متوجه کیفیت خوبش نه تنها در کره بلکه در سطح جهانی خواهیم شد.
پاوربانک شیائومی Mi PowerBank 3 Pro همهچی تمومه!

پاوربانک شیائومی که با 45 وات و 20000 میلیآمپر ساعت، توسط سه درگاه به انتقال شدت جریان مشغول خواهد شد؛ محصولی که شیائومی اون رو با حساسیت و امکانات بیشتری نسبت به نسخههای پیشین خلق کرده تا برای لپتاپ هم مناسب باشه.
نماینده شیائومی سه پورت رو مسئول انتقال جریان کرده است، یه دونه USB-C که به صورت مشترک کار خروج و ورود جریان رو انجام میده؛ حداکثر توان خروجیش 40 وات بوده و توان ورودیش نیز تا 45 وات میتونه دریافت کنه. پورتهای تایپ A که در دو طرف تایپ C جا خوش کردن، هر کدام به صورت جداگانه میتونند تا 18 وات انرژی رو انتقال بدهند.
همونطور که گفتم ظرفیت پاوربانک 3 پرو شیائومی 20000 میلیآمپر ساعته و اگر بخواین که از کل ظرفیت محصول استفاده کنید، چیزی حدود 12600 میلیآمپر رو بیشتر نمتونید استفاده کنید؛ اما اگه قصد استفاده در حد 18 وات رو دارین، از ظرفیت پاوربانک حدود 19 الی 20 هزارتاشو میشه استفاده کرد.
قابلیت بعدی این محصول، برمیگرده به امکان شارژ همزمان سه دستگاه، که در این خصوص شیائومی لایههای امنیتی رو کار گذاشته تا شدت جریانی که وارد محصول متصل شده به شارژر همراه میشه، کاملا متناسب با استاندارهای دستگاه و ایمن باشه و از ورود بیشاز حد انرژی به گجت مقابل جلوگیری کنه. از دیگر امکانات این محصول میتونیم به مراقبت در برابر اتصالهای کوتاه و افزایش ولتاژ و دما اشاره کرد و همچنین باتری که شیائومی در پاوربانک خودش تعبیه کرده، دارای اتلاف انرژی کمتر و درنتیجه کارایی بالاتری خواهد داشت.
برای خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان، راهی جزء پیشنهاد تهیه پاوربانک شیائومی نداریم.
در این مقاله به شرح کلی از پاوربانک و کاربردهای اون و همچنین چند نمونه از مدلهایی از این محصولات که میشه برای خرید پاوربانک تا قیمت 2 میلیون تومان اقدام کرد، پرداختیم. لازم به ذکر است که توضیحات داده شده یک نمونه کلی از تمامی اطلاعات مربوط به محصولات بوده و همهگی این محصولات در فروشگاه آقای دیجیتال موجود میباشد و برای دریافت مشخصات بیشتر میتونید هرکدام از پاوربانکهای نامبرده رو در سایت ما جستجو کرده و اطلاعات کلی آنها را دریافت نمایید.
سوالات متداول
1- پاوربانک وایرلس، آیا امکان شارژ تمامی گوشیهای موبایل و یا گجتها رو داره؟
پاوربانکهای وایرلس وقتی به بازار اومدن که قابلیت شارژ بیسیم نیز توی تلفنهای همراه تعبیه شد؛ با این وجود، همه گوشیهای همراه نمیتونن از این امکانات استفاده کنند و فقط موبایلهایی که امکان دریافت انرژی به صورت وایرلس رو دارن، مجاز به بهرهوری از این قابلیتها هستند.
2- پاوربانکهایی که امکان شارژ همزمان چند دستگاه رو دارند، جریان خروجی تا چه میزان خواهد بود؟
هر پاوربانک یه ظرفیتی داره و شرکت سازنده نیز، میزان جریان ورودی و خروجیش رو متناسب با ظرفیت نهفته در محصولش مشخص میکنه. حالا پاوربانکی مثل Amblight از شرکت باسئوس که با 65 وات و 30000 میلیآمپر ظرفیت، امکان شارژ همزمان 5 دستگاه رو داره، تمامی دستگاها روی هم رفته تا میزان 65 وات و ظرفیت واقعی محصول میتونن انرژی دریافت کنند؛ این وسط دستگاهی که متصل هست نیز متناسب با باتری که داره، انرژی رو از پاوربانک میگیره. با این تفاسیر، در پاوربانکهایی که میشه چندتا محصول رو به صورت همزمان شارژ کرد، میزان ولتاژ خروجی از هر پورت با مواقعی که تنها یک محصول به شارژر همراه متصله، کمتر خواهد بود.
3- وجود شارژ سریع در پاوربانک برای چه تلفن همراههایی کاربرد داره؟
هر تلفن همراهی بسته به امکاناتی که شرکت در بطنش میزاره، میتونه انرژی رو دریافت کنه. همهی تلفنهای همراه نمیتونن از قابلیت شارژ سریع استفاده کنند و طبق محدودیتهایی که کمپانی سازنده براشون درنظر گرفته، میتونن پیش برن. مثلا محصولی که تنها مجاز به استفاده از شارژر 10 واتی هست، اگر انرژی رو با توان بیشتری دریافت کنه به میزان محدودیتی که داره انرژی رو دریافت میکنه و بقیه ولتاژ ورودی تبدیل به حرارت میشه که چیزی جزء داغ کردن گوشی به همراه نداره و بهتره که متناسب با استانداردهای تلفن همراه پیش رفت.