علم و تکنولوژی

چرا خرید گلس برای گوشی های موجود در بازار الزامیست؟

چرا خرید گلس برای گوشی های موجود در بازار الزامیست؟

یکی از لوازم جانبی رایج برای گوشی‌های امروزی استفاده از گلس است، اما برخی باور دارند که خرید گلس برای گوشی‌های امروزی لازم نیست. شما چه فکر میکنید؟

کی از موارد مهم و حیاتی در هر تلفن همراهی، صفحه‌نمایش اون هست؛ موردی که اگر به درستی ازش مواظبت نشه در آینده با آسیب رسیدن بهش، هزینه‌های هنگفتی روی دست کاربر میزاره؛ از طرفی، داشتن یه نمایشگر خوب و با کیفیت بدون هیچ خط و خشی، لذت استفاده از تلفن همراه رو برای کاربر بیشتر میکنه. حالا سوال پیش میاد، برای اینکه بتونیم هم از آسیب به پنل جلویی گوشیمون جلوگیری کنیم و هم یه نمایشگر خوب و باکیفیت داشته باشیم، چه باید کرد؟ چاره کار خرید گلس برای گوشی هست اونم از نوع مرغوبش که از صفحه نمایش به خوبی محافظت کنه.

نمایشگر شکسته شده بدون گلس
خرید گلس برای گوشی

 

قبل از هرچیزی باید بدونید که حتی گوشی‌های پرچم‌دار که در ساخت نمایشگرشون از فناوری خاصی استفاده شده هم نیاز به گلس مناسب دارن و نباید بدون محافظ‌صفحه ازشون استفاده کرد چونکه آسیب‌پذیرترین بخش در هر گوشی موبایل نمایشگرشه که بیشترین هزینه رو برای تعمیر دربر خواهد داشت. با این اوصاف خرید گلس برای گوشی بهترین راهکار محسوب میشه. با بررسی انواع گلس‌ها و کاربردشون با https://mrdigitall.com/ همراه باشید.

انواع گلس‌های موبایل از لحاظ جنس

توی بازار فروش لوازم جانبی موبایل، گلس جنس‌های مختلفی داره که به اختصار به شرحی از اونا میپردازیم.

گلس‌های پلاستیکی

این نوع گلس‌ها در واقع از ارزونترین نوع پوشش‌های محافظ‌صفحه هستن که زیاد مقاومتی ندارن و فقط از ورود کثیفی به نمایشگر جلوگیری میکنند. شایان به ذکره که این مورد به دلیل قیمت پایینی که داره زیاد مورد توجه قرار میگیره اما زیاد نمیتونه از نمایشگر محافظت کنه. گلس‌های پلاستیکی زود از پا در میان، یعنی چون در بعضی موارد چسب محکمی ندارن، در حاشیه‌های نمایشگر شروع به باز شدن میکنن. TPU و PET از انواع پوشش‌های پلاستیکی هستن که برای استفاده به عنوان محافظ‌صفحه گوشی موبایل گزینه مناسبی نخواهند بود.

گلس‌های شیشه‌ای

از پرکاربردترین نوع گلس‌ها، شیشه‌ای هستن ک به دلیل مقاومت بالاشون به این محبوبیت دست پیدا کردن. البته که این جنس از محافظ‌صفحه به دلیل مرغوبیتی که داره براساس برندهای موجود، قیمت‌های متفاوتی رو به خودش میطلبه. در هنگام نصب این گلس باید دقت لازم رو به عمل آورد چرا که بدون دقت باعث حباب‌دار شدن این پوشش میشه.

گلس‌های سرامیکی

گلس های سرامیکی
خرید گلس برای گوشی

یکی دیگر از نوع محافظ‌صفحه‌هایی که در بازار به فروش میرسه از نوع سرامیکیه، درواقع متریال تشکیل‌دهنده این نوع پوشش از شیشه و سرامیک هست که در نوع مات و براق میشه تهیه کرد. این نوع گلس نیز مقاومت خوبی داره اما نه به اندازه شیشه‌ای و همچنین قیمتی که براش در نظر گرفته شده چیزی میان پلاستیکی و شیشه‌ای هست. این مجموعه نیز همچون همتای شیشه‌ای خود، باید با دقت نصب بشه تا از ورود حباب به زیر محافظ‌صفحه جلوگیری شه.

گلس‌های نانو

این نوع گلس‌ها در واقع با دستگاه حرارتی به روی صفحه‌نمایش گوشی همراه قرار میگیرن و از مزیت‌های خیلی مهمش عدم وجود حباب هست. این نمونه از محافظ صفحه مقاومت خیلی بالایی داشته و همچنین یه استقامت زیاد در برابر خط و خش‌ها از خودشون به نمایش میذارن. گلس‌های نانو هیچ گرون‌تر از محافظ‌صفحه‌‌های شیشه‌ای نیستن قیمتی در همون حوالی شیشه‌ای‌ها رو با خودشون به همراه دارن.

گلس‌های UV

گلس های UV
خرید گلس برای گوشی

محافظ‌صفحه‌های UV نتونست نظر افراد رو به خودش جلب کنه چونکه هم قیمتش بالاست، هم نصبش سخته و هم ضخامت بالایی داره. این نوع پوشش صفحه‌ها بیشتر برای گوشی‌های خمیده که مشکل پوشش سراسری گلس دارن تا حدودی مناسبه. این نمونه رو میشه در گوشی موبایل Huawei P50 Pro دید.

انواع گلس‌های موبایل از لحاظ کاربرد

گلس‌های براق

گلس‌های براق که هم در هر سه نوع پلاستیکی، شیشه‌ای و سرامیکی یافت میشن کاملا شفاف و درخشان هستن که بسته به نوع جنسش، درجه سختی متفاوتی دارن اما از محبوب‌ترین و پرکاربردترین نوع محافظ‌صفحه‌ها در بازار به حساب میان. یکی از مشخصه‌های مهم این پوشش، در هنگام مواجهه شدن با مایعاتی مثل روغنه که لکه به وجود اومده به راحتی با یک دستمال مرطوب پاک میشه.

گلس‌های مات

گلس های مات
خرید گلس برای گوشی

این نوع گلس‌ها همونطور که از اسمشون پیداست مات هستن و در واقع هیچ واکنشی به انعکاس نور ندارن. محافظ‌صفحه‌ای که درجه سختی خوبی داره و به راحتی خط و خش روشون نمیفته؛ البته که بستگی به مارکش داره! از طرفی استفاده از این نوع پوشش صفحه، حس خوبی به کاربران القا میکنه اما باید ذکر کرد که در کشور ما زیاد پیدا نمیشن.

گلس‌های پرایویسی

گلس های پرایویسی
خرید گلس برای گوشی

خط قرمز هر شخصی، حریم خصوصیشه! تکنولوژی این امکان رو برای کاربرانش فراهم کرده که از نشون دادن اطلاعاتِ به نمایش در اومده روی نمایشگر موبایل به افراد خودداری کنه؛ مگه ممکنه؟ بله گلس‌های پرایویسی یا خصوصی از بغل، صفحه رو سیاه نشون میده تا افرادی که کنار کاربر نشستن نتونن نمایشگر تلفن همراه شخص رو ببینند. افرادی که زیاد از مترو یا وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنن درک خوبی از این موضوع دارن. در کنار مشخصه مفید یاد شده، پرایویسی از جنس شیشه‌ای بوده که مقاومت خوب و کیفیت بالایی داره که با استقبال زیادی روبرو بوده است.

گلس‌های فول کاور

در این مجموعه، مات، براق و پرایویسی هم حضور دارن، در حقیقت این نوع گلس‌ها همونطور که از اسمش پیداست یه پوشش سراسری از محافظ‌صفحه است که لب به لب کار رو میگیره و نمیزاره یه جای ریز در نمایشگر خالی بمونه؛ البته که اسپیکر و میکروفون‌ها باید بدون روکش باشن.

حرف D و H روی گلس موبایل نشانه چیست؟

حرف D و H روی گلس موبایل نشانه چیست؟
خرید گلس برای گوشی

شاید موقع خرید گلس گوشی علاوه بر نام برند، ممکنه با یه سری حروف مثل D یا H روبرو بشین. حرف D که در سه بخش 2.5D ،2D و 3D قرار داره در واقع به چند بعدی بودن و انحنای محافظ‌صفحه اشاره داره و بقیه اعداد چیزی بالاتر از این سه مورد نیستن.

وجود حرف H روی محصول، به میزان سختی اون اشاره داره و هرچه عدد کنار حرف H بالاتر باشه میزان سختی محافظ‌صفحه نیز بالاتره؛ اما تنها میزان مقاومت ملاک نیست و باید همه جوانب رو در نظر گرفت.

بهترین مارک‌های گلس گوشی موبایل

بهترین مارک‌ های گلس گوشی موبایل
خرید گلس برای گوشی

بدون شک یکی از عواملی که در قیمت نهایی تأثیر گذاره برند محصوله. بهترین برندهایی که در بازار ایران مورد استفاده قرار میگیرن میتونیم به Nillkin، Rhino Shield، Tech21 و JETech اشاره کنیم؛ همچنین برندهایی مثل میمون، Green نیز در این حوزه از آوازه خوبی برخوردارن.

یک گلس خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

 با توجه به توضیحاتی که قبل‌تر دادیم، موضوع انتخاب گلس مناسب به نظر افراد بستگی داره اما به طور کلی چند مشخصه مهم وجود داره که در انتخاب خرید محافظ‌صفحه لازمه:

  1. در انتخاب یک گلس مناسب باید بدونین که تا چه اندازه در مقابل خط و خش‌ها مقاومه و همچنین بتونه به خوبی از نمایشگر در برابر آسیب‌ها محافظت کنه.
  2. یک گلس خوب باید امکان ارتقا سطح کیفیت نمایشگر رو داشته باشه نه اینکه از میزان اون کاهش بده.
  3. پوشش سرتاسری نمایشگر امری مهمه و محافظ‌صفحه مورد نظر باید این ویژگی رو داشته باشه.
  4. گلس نصب شده نباید از قدرت تاچ و عمکلرد نمایشگر بکاهد.

تجربه کاربردی مشتریان

  1. خرید گلس از https://mrdigitall.com/ چطور بود؟

آقای دیجیتال یه مرکز و فروشگاهیه که تمامی محصولاتش برند هست و در بهترین کیفیت موجود به کاربرانش عرضه میکنه. برای خرید گلس خوب با مشاوران این مجموعه صحبتی داشتم و تصمیم گرفتم گلس شیشه‌ای بخرم؛ همونطور که گفتن هم شفافیت خوبی داره و هم مقاومه و خیلی ازش راضی‌ام.

  • از میان تمامی گلس‌ها، انتخاب شما کدومه؟

قطعا انتخاب من شیشه‌ایه؛ چون با تجربه خوبی که از این گلس‌ها بدست آوردم فک نکنم سمت یه جنس دیگه برم، نمیدونم ببینم چی پیش میاد.

  • در هنگام خرید گلس مناسب به چه چیز اون توجه میکنید؟

خب اول اینکه ببینم از چه جنسی هست، روشنایی نمایشگر رو کاهش نده و اونو بی‌کیفیت نکنه،لمس صفحه‌نمایش رو کند نکنه و تمام پنل جلویی گوشیم رو بپوشنه و مهم‌تر از همه خیلی مقاوم باشه؛ البته قیمتش هم مهمه ولی جنس خوب به طبع هزینه بیشتری رو دربر داره.

در این مقاله فروشگاه آقای دیجیتال سعی نموده با مختصر توضیحی درباره انواع محافظ‌صفحه‌ها و جنس اونا، یک راهنمایی به کاربران خودش داده باشه تا مشتریان عزیر به هنگام خرید گلس برای گوشی بتونن به درستی تصمیم بگیرن و موقع استفاده بیشترین بهره‌وری رو از محصول خریداری شده ببرن.

 

سوالات متداول

1- چرا گوشی‌ها باید گلس داشته باشن؟

صفحه نمایش بخشی مهمی از گوشی هست که بیشترین تعامل رو با ما داره؛ برای جلوگیری از خط و خش و ضربه باید از محافظ‌های صفحه نمایش استفاده کنیم.

2- گلس شیشه‌ای بهتره یا سرامیکی؟

گلس‌های سرامیکی تنها جلوی خط و خش رو میگیرن و برای ضربه مناسب نیستند، اما گلس‌های شیشه‌ای هم برای خط و خش مناسب هستند و هم برای جلوگیری از ضربه؛ با این اوصاف گلس‌های شیشه‌ای برای گوشی بهترن.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *