موبایل و گجت

چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟

چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟

پاوربانک یا شارژ همراه، محصولی که در مواقع ضروری به داد باتری‌های قرمز شده تلفن همراه یا هر محصولی که قابلیت شارژ گرفتن داشته باشه میرسه. امروزه با شدت گرفتن استفاده افراد از گوشی‌های موبایل، دنیای تکنولوژی بیشترین سعی خودشو میکنه که بتونه معظل Low Battry رو در سریع‌ترین حالت ممکن حل کنه. درحال حاضر ما شاهد پاوربانک‌های زیادی از کمپانی‌های مختلف هستیم که هر کدام علاوه‌بر آنکه مسئولیت تأمین شارژ گجت هوشمند مارو دارن، مجهز به یکسری قابلیت‌ها شدن که آسیب به باتری محصول مقابل رو به حداقل میرسونه.

اما چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟ مسئله‌ای که شاید خیلی از افراد اون رو حتی نشنیده باشن این هست که شارژر همراه همونقدر که مفیده همونقدر هم میتونه مضر واقع بشه. آقای دیجیتال در ادامه مسیر قراره شما رو با موضوعات مربوط به سؤال چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟ آشنا کنه. پس با ما همراه باشین.

برای خرید پاوربانک و انواع محصولات دیجیتالی با کیفیت عالی در برندهای مختلف به سایت اینترنتی آقای دیجیتال مراجعه نمایید.

چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟

همیشه در هر محصولی یا هر شخصی، خوب و بد کنار هم وجود داره و نمیشه یک چیز رو کامل دونست. پاوربانک‌ها در مواقع ضروری به کمک باتری در حال تموم شدن دستگاه ما رسیدن و باید از این جهت قدردانشون باشیم؛ اما معایبشون رو هم نباید از خاطر برد.

کاهش عمر باتری دستگاه در زمان استفاده از پاوربانک

اولین موضوعی که به ذهن خیلی‌ها شاید خطور کنه، خراب شدن باتری دستگاه هست. ببینید، چندسالی میشه که پاوربانک‌ها با قابلیت‌هایی آفریده میشن که آسیب به گجت هوشمند متصل‌شده به آن‌ها، به حداقل برسه. امروزه سخت میشه مسئله خراب شدن باتری توسط شارژر همراه رو تأیید کرد و درواقع به صورت علمی این موضوع به اثبات نرسیده است.

همونطور که ما شارژر و آداپتور اصل و فیک داریم، پاوربانکی هم که دارای قابلیت‌های استاندارد نباشه نیز به مرور زمان به اندازه کابل‌های فیک به باتری دستگاه آسیب خواهد زد.

پاوربانک‌ها درواقع به دلیل اینکه همیشه درحال انتقال شارژ از درون خود به باتری دستگاه هستن، بیشترین آسیب رو هم به همین محل وارد میکنن؛ اما همونطور که پیش‌تر گفتیم، تمامی شارژرهای همراه این وضعیت رو ندارن. در ادامه مسیر به مواردی خواهیم پرداخت که قشنگ بهتون میگه پاوربانک‌های غیراستاندارد چطوری دخل باتری دستگاهتون رو میاره.

آسیب شارژر همراه غیراستاندارد به باتری دستگاه

آسیب شارژر همراه غیر استاندارد به باتری دستگاه

آسیب شارژر همراه غیراستاندارد به باتری دستگاه

هر محصولی مطابق با استاندارهایی که شرکت براش مشخص کرده به ادامه حیات میپردازه؛ خب شما فرض کنید که تلفن همراه توی دستتون، توانایی دریافت انرژی به میزان 10 وات رو داره اما شما از یه پاوربانک غیر استاندارد استفاده میکنین که بیشتر یا کمتر از میزان جریان دریافتی محصول شارژ رو منتقل میکنه؛ این مناسب نبودن انتقال انرژی باعث آسیب به باتری میشه. از طرفی، علاوه‌بر اینکه شارژر همراه غیراستاندارد، مطابق میل منبع تغذیه دستگاه شما کار نمیکنه، ممکنه در زمان انتقال انرژی نوسان ولتاژ داشته باشه، یعنی فکر کنین که داره برق خونه کم و زیاد میشه، همنقدر خطری هست.

نقطه مقابل، شارژرهای استانداردی وجود دارن که با تجهیزات ایمنی میایند و مطابق آنچه که باتری دستگاه طلب میکنه، انرژی رو انتقال میدن و از دور ریختن ولتاژ اضافی و همچنین خرابی زودهنگام باتری جلوگیری میکنن.

مشکلاتی که به پاوربانک غیراستاندارد منتهی میشه

مشکلاتی که به پاوربانک غیراستاندارد منتهی میشه

مشکلاتی که به پاوربانک غیراستاندارد منتهی میشه

وقتی که شما از یه پاوربانک با ویژگی‌های غیراستاندارد استفاده میکنین، یکسری مشکلات براتون پیش میاد که در صورت مواجهه شدن با اون، تعجب نکنین، شارژر همراه رو عوض کرده و یه دونه استانداردش رو بگیرین. اما مشکلات:

  • داغ کردن بیش از حد باتری به دلیل دریافت شارژ نامناسب از پاوربانک
  • زود تموم شدن یا افت ناگهانی شارژ باتری دستگاه
  • هنگ کردن تلفن همراه در زمان شارژ

موارد بیان‌شده بخشی از اون چیزیه که پاوربانک غیراستاندارد میتونه به گوشی منتقل کنه؛ باید بدونین در جریان این موضوع، احتمال به خطر افتادن دیگر قطعات گوشی موبایل هم وجود داره و باید نهایت مراقبت از تلفن همراه رو انجام داد.

چه پاوربانکی بخریم که به گوشی آسب نزنه؟

چه پاوربانکی بخریم که به گوشی آسب نزنه؟

چه پاوربانکی بخریم که به گوشی آسب نزنه؟

ما در سطرهای بالاتر از استفاده پاوربانک‌های استاندارد حرف زدیم اما خصوصیات اون رو بیان نکردیم. قبل از اینکه به سمت خرید یه شارژر همراه گام بردارین، باید موارد زیر رو مدنظر قرار داد.

  • اصل و سالم بودن کالا؛ برند و سلامت پاوربانک توجه ویژه‌ای رو میطلبه.
  • میزان ولتاژ خروجی؛ هر محصولی که قابلیت شارژ گرفتن داشته باشه یه محدوده مشخصی برای دریافت انرژی دارن؛ مثلاً فلان تلفن همراه، شارژ رو به میزان 10 وات دریافت میکنه. شما باید شارژ همراهی رو انتخاب کنید که قدرت خروج 10 وات رو داشته باشه.
  • اهمیت به قابلیت‌های ایمنی؛ باتوجه به اینکه تلفن‌های همراه امروزی با حساسیت و قابلیت‌های زیادی آفریده میشن و همچنین قیمت بالایی هم با خودشون به همراه دارن، باید برای شارژ زدنشون از دستگاهی استفاده کرد که بتونه همه‌جوره هوای گوشی رو داشته باشه. ایمنی چیزیه که توی برخی از پاوربانک‌ها دیده میشه و از موبایل در مقابل انتقال ولتاژ غیراستاندارد، اتصالات کوتاه و گرما جلوگیری کرده و نمیزاره که باتری آسیب ببینه.
  • به ظرفیت اسمی و واقعی محصول هم نگاهی بندازین.
  • و درآخر، سعی کنید که از پاوربانک‌های ارزون قیمت که اسم و رسم آنچنانی ندارن استفاده نکنید و از فروشگاه معتبر خرید کنید.

راه‌های جلوگیری از خراب شدن باتری در هنگام شارژ با پاوربانک

راه‌های جلوگیری از خراب شدن باتری در هنگام شارژ با پاوربانک

راه‌های جلوگیری از خراب شدن باتری در هنگام شارژ با پاوربانک

توی هر محصول دیجیتالی بعد از ظاهر، بیشترین مکانی که کاربر باید حواسش به اون باشه، بخش باتری هست. برای مراقبت از منبع تغذیه، یه چندتا کار کوچیک و بدون هزینه هست که درصورت انجام دادنشون، عمر باتری مفیدتر خواهد بود.

  • درهنگام شارژ از گوشی موبایل استفاده نکنید! وقتی که تلفن همراه درحال دریافت انرژی هست، یه فشاری روی باتریه و یه ریز گرمایی هم تولید میشه، اگه همزمان با شارژر گرفتن محصول، ما از اون استفاده کنیم، فشار وارده به منبع تغذیه بیشتر خواهد شد و موجب تولید گرمای زیاد و خراب شدن باتری میشه.
  • وقتی که گوشی موبایل رو به شارژ میزنین حالا پاوربانک و آداپتور فرقی نداره، سعی کنید که تو جای گرم یا دمای بالا نباشه که به هر دو دستگاه آسیب میزنه.
  • تلاش کنید که از کابل اصلی پاوربانک استفاده کنید و هرگز ار وسایل فیک دیجیتالی بهره نبرین که خیری در اون نیست.
  • اگه کاور نامناسبی روی تلفن همراه هست (هیچ فضایی برای بیرون داد گرما نداشته باشه)، در هنگام شارژ تلفن همراه اون رو بیرون بیارین.

دیگر مواردی که باعث خراب شدن باتری گوشی میشوند!

باتری در تلفن همراه معمولاً بعد از 2 سال دچار افت ظرفیت شده و به خودی خود روبه افول میره اما مواردی هستن که باعث میشه این روند سرعت بگیره و منبع تغذیه زودتر از موعود شروع به خراب شدن کنه. استفاده از شارژر و آداپتور فیک و همچنین استفاده از پاوربانک‌های مختلف برای شارژ زدن گوشی موبایل از جمله این موارد هستن.

 

شاید وقتی که با سؤال چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟ مواجهه بشین، کمی تعجب برانگیز باشه براتون، اما وقتی که به نتیجه این عمل نگاهی میندازین، متوجه حکمت این موضوع میشین. آقای دیجیتال با توضیحی در مورد این موارد، شمارو از امر اینکه چرا از پاوربانک برای شارژ موبایل یا لوازم جانبی استفاده نکنیم؟ آگاه کرده است. امیدواریم که از این مطلب بهره کافی برده باشین.

 

سؤالات متداول

1- چه نوع پاوربانکی بخریم که به گوشیمون آسیب نزنه؟

درهنگام خرید پاوربانک سعی کنید که از یه فروشگاه معتبر محصول رو تهیه کنید؛ به برند شارژر همراه توجه کنید؛ محصول دارای قابلیت ایمنی باشه و از باتری دستگاه دربرابر گرما و ولتاژ غیراستاندارد جلوگیری کنه؛ ظرفیت پاوربانک هم رقم قابل توجهی داشته باشه. حتماً به میزان ولتاژی که گوشی شما میتونه دریافت کنه توجه کنید و باید این مقدار توی پورت‌های خروجی‌ پاوربانک موجود باشه.

2- پاوربانک‌ها چگونه موجب آسیب به باتری دستگاه می‌شوند؟

نه تنها پاوربانک بلکه کابل شارژ یا آداپتوری که غیراصل باشه، علاوه‌بر انتقال ولتاژ نامناسب به دستگاه، باعث تولید گرما شده و از این جهت تدارک خرابی باتری رو فراهم میکنند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *