امروزه با بزرگتر شدن جهان گیم و روی کار اومدن اپلیکیشنهای مختلف و کارآمد، تقریبا همه افراد به دنبال کاربردی بالقوه از تلفنهای همراه خودشون هستن، این امر، داشتن یک گوشی که بتونه در شارژدهی موفق ظاهر بشه رو پر اهمیت جلوه میده؛ بر همین اساس، با بررسی بهترین گوشی های فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری و ایضاً شارژدهی، همراه آقای دیجیتال باشین.
iPhone 13 Pro Max
در مبحث بهترین گوشی های فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری، اولین مکانی که به سراغش میریم، گوشی اپل مدل ۱۳ پرومکسه؛ تلفن همراهی که بهتر از خودش در طول تاریخ موبایلهای اپلی، پیدا نمیکنین؛ حتی شاید بتونیم بگیم در میان هیچ برندی، همچین ناپلئونی یافت نمیشه.
داستان از اونجایی شروع میشه که، اپل این شرکت کالیفرنیایی، همیشه به دنبال چالشهای بزرگ بوده و چه بسا ترفندی ترغیب گونه برای طلبیدن رقیب، اما مگه میشه؟ مگه داریم؟؟
اصل مطلب اینجاست که کوپرتینوییها، محصول ۱۳ پرومکس رو آنچنان ورزیده بار آوردن که میتونه در شرایط کاربردی عادی، یه چیزی حدود بالاتر از یک و نیم روز دوام بیاره، وای این معرکهاس. جالبه بدونید، در استفاده سنگین هم این فرآورده دیجیتالی، موفق ظاهر شده و یک روز کاری رو به خوبی پشت سر میذاره اما آخ نمیگه؛ این موضوع در گوشیهای عادی هیچوقت تحقق پیدا نمیکنه.
۲۷ وات، ۲۷ وات چی؟ جناب ۱۳ پرومکس معروف، در حالت شارژگیری عادی، تا ۲۷ وات پشتیبانی میکنه، میدونی یعنی چی؟ یعنی گوشی که زنبیلی از قابلیت رو با خودش همراه داره، در عرض تقریبا ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه، میتونه باتری ۱۰۰% شده رو تحویل بده ؛ یا هم میشه با شارژرهای بیسیم یا MagSafe این بزرگوار رو به شارژ بست.
از هرچه بگذریم، سخن قیمت دردناکتره …!! اپل برای محصولاتش، ماشاءالله کم نمیزاره و در عوضش، پول خوبی هم میگیره؛ iPhone 13 Pro Max در ایران با قیمتی در محدوده ۴۰ تا ۴۳ میلیون تومان میشه تهیه کرد و این یک پیشنهاد عالی برای افرادیست که دغدغه قیمت ندارن.
Xiaomi 11T Pro
دومین محصولی که در حوزه سختافزار نظر ما رو به خودش جلب کرد، شیائومی۱۱T Pro نام داره. این شرکت چینی گرچه در عرضه محصولات متعدد در بازه زمانی کوتاهی استاده، اما خداییش کیفیت رو هم ارائه میده.
موضوع اصلی ما بر سر مخزن شارژه، سخت افزاری که در محصول ۱۱T Pro با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت تعریف شده و در به کارگیری زیاد، میتونه ۱روز زنده بمونه و حتی در موارد کمکاری، یک و نیم روز رو هم میشه ازش انتظار داشت؛ این میزان شارژدهی در میان گوشیهای اندرویدی به خصوص پرچم داراش، فوقالعادهس. بهترین گوشی فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری، تمام.
امان از دیوانگی شیائومی
در جعبه رو که باز کنی، آداپتور ۱۲۰ واتی نمایان میشه، یا خدا؛ ۱۲۰ وات؟ شیائومی ادعا کرده که با این سرشارژر، کاربر در عرض ۲۰ دقیقه، درست خوندین ۲۰ دقیقه، یه گوشی باتری فول شده رو تحویل میده؛ آره، با آهوی دنیای دیجیتال طرفین؛ محشر، بینظیر، هرچی که دوست دارین اسمش بزارین. بازه قیمتی در نظر گرفته شده برای این محصول چینی هم یه چیزی بین ۱۴ الی ۱۵ میلیونه.
وااای وسط بازی هستم و شارژ گوشیم داره تموم میشه، چقد باید منتظر بشینم تا به ۱۰۰ برسه؟؟ نگران نباشین، شرکت پوکو برای برگردوندن انرژی به باتری قویش، یه آداپتور ۶۷ واتی رو فرستاده که توان شارژ در مدت زمان ۴۵ دقیقه رو داره؛ جوهر فراق رو نمیزاره خشک بشه. اینجوری که شرکتها در مدت زمان شارژ از هم سبقت میگیرن، پلی میزنیم به شعر: سریع سریع سریعتر، هرچه سریعتر بهتر.
Samsung Galaxy A53 5G
سامسونگ پسنداش اینور بازار
سومین پله در معرفی بهترین گوشی های فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری، گلکسی A53 5G سامسونگ به خودش اختصاص داده؛ تلفنهمراهی که به پدربزرگ خودش یعنی A52 5G بیشباهت نیست، اما چشم بادومیها با چند تغییر کوچک در این محصول، راه A53 5G را از A52 5G جدا کردن.
باتری در این محصول سامسونگ، ظرفیتی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعته رو با خودش حمل میکنه که نشون میده این گوشی میانرده، تا چه اندازه قدرت داره.
یک و روز نیم کافیه برای کاربرد؟ بله، این تلفن همراه در استفاده ترکیبی سنگین، از امروز با شماست تا پاسی از روز بعدی؛ محصول میانردهای که در بازه قیمتی ۱۰ الی ۱۲ تومان میشه خریدش؛ چی بهتر از این؟
یه سر بریم به بخش شارژ شدن دستگاه، کرهایها برای این محصول خودشون، از اداپتور ۲۵ واتی بهرهگرفتن که حدودا ۲ ساعتی زمان میبره تا یه باتری ۱۰۰% رو تحویلتون بده که نسبت به میانردههای امروزی، زمان زیادی محسوب میشه.
Poco X4 Pro
شرکت پوکو که در آغاز راه تولید گوشیهای میانرده، تحت سلطه شیائومی بود، پس از کش و قوسهای فراوون و چند سال کسب تجربه، بالأخره تو سال ۲۰۲۱ ندای آزادی سر میده و راهشو از چینیهای شیا جدا میکنه.
در جایگاه چهارم بهترین گوشی های فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری، گوشی موبایل پوکو X4 پرو ایستاده، تلفن همراهی که در نرم افزار و فضای درون گوشی هنوز خالق خودشو از یاد نبرده و همون باطن شیائومی رو با خودش به همراه داره؛ ولی، تو باتری به یک امتیاز بزرگ دست پیدا کرده؛ تلفن همراهی که در زمره میانردهها قرار داره و قیمتی حدود ۸ الی ۹ تومن رو ارائه میده، در بخش شارژدهی قوی ظاهر میشه و با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتیش، در استفاده ترکیبی سنگین مثل: گیم ، دیدن فیلم، وبگردی و … حدود یک روز کاربر رو همراهی میکنه، در قسمت بهرهوری نرمال هم، تا یک روز و نیم آزمایششو پس داده.
وااای وسط بازی هستم و شارژ گوشیم داره تموم میشه، چقد باید منتظر بشینم تا به ۱۰۰ برسه؟؟ نگران نباشین، شرکت پوکو برای برگردوندن انرژی به باتری قویش، یه آداپتور ۶۷ واتی رو فرستاده که توان شارژ در مدت زمان ۴۵ دقیقه رو داره.
جوهر فراق رو نمیزاره خشک بشه.
اینجوری که شرکتها دارن در مدت زمان شارژ از همدیگه سبقت میگیرن، پلی میزنیم به شعر: سریع سریع سریعتر، هرچه سریعتر بهتر.
Samsung Galaxy A13
بازم سامسونگ، اینبار با یه اقتصادیش طرفیم.
در پنجمین مقصدمون از فصل بهترین گوشی های فروردین ۱۴۰۱ از لحاظ باتری، برای بار دوم میریم کُره و نگاهی به محصولات گلکسی میندازیم. هدف ما در واقع قدرت باتریه و در این بین سامسونگ Galaxy A13 با چشمکی زیرکانه، ما رو به سمت خودش میکشونه.
ظرفیت نهفته در منبع انرژی این محصول، برابر با ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعته؛ یعنی در حالت استفاده ترکیبی سنگین، یک روز و نیم شارژدهی رو شاخشه؛ برو حالشو ببر. آداپتور ۱۵ واتی به دادِ باتریِ قرمز شده کاربر میرسه. حالا شما بگین، یک ساعت و خوردهای انتظار برای برگشتن نیرو به منبع تغذیه محصول، ارزش این همه کار کشیدن از A13 رو نداره؟ بحث قیمت هم که نگم برات، اقتصادیه در حد ۴ الی ۵ میلیون؛ دیگه چی میخوای؟
جمع بندی:
در این مقاله، سعی برآن شد که بهترین گوشیهای ماه اول سال ۱۴۰۱ از لحاظ باتری در رنج قیمتی متفاوت رو بهتون معرفی کنیم. امیدوارم که تونسته باشیم در انتخاب بهتر، یارای شما باشیم.
با سلام
ممنون از مقاله خوبتون
بنظر من پوکو که معرفی کردین به صوفه ترین و بهترینه
هم قیمتش مناسبه هم میزان شارژش نسبت به تایم
سلام دوست خوبم
ممنونم از این نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتی
پوکو کلا راه خوبی در پیش گرفته، گوشیهای قاتل پرچمدار تولید میکنه به یه قیمت خیلی مناسب
مقالتون رو دوست داشتم.