باتری و معضلات شارژ تموم کردناش! قطعاً همه افراد با صحنه زود خالی شدن باتری تلفن همراه روبرو شدن؛ اون لحظه خداییش چی به ذهنتون میرسه؟ این همه شارژ یهو از کدوم وری بیرون رفت؟ اصن برای چی انقدر زود باید باتری گوشیم خالی بشه؟ نکنه خراب شده؟ و کلی علامت سؤال که بالای سرتون میچرخه!
در این لحظه ما از شما یه سؤال داریم: آیا میدونستین که میشه عمر باتری گوشی رو افزایش داد؟ چه راهکارهایی برای این موضوع پیشنهاد میکنید؟ جواب پرسشِ “عمر باتری گوشی خود را چگونه افزایش دهیم؟ (۵ راهکار ویژه)” پیش آقای دیجیتال هست؛ پس برای دونستن این مطلب، تا انتها همراه ما باشین.
راستی تا اینجا هستین بهتون بگم که برای خرید گوشی موبایل در انواع و برندهای مختلف به همراه گارانتی و ضمانتنامه به فروشگاه اینترنتی آقای دیجیتال مراجعه کنید.
عمر باتری گوشی خود را چگونه افزایش دهیم؟ (۵ راهکار ویژه)
اگه بخواهین یه تلفن همراهی داشته باشین که با وجود حجم زیاد کاری که روی اون انجام میدین یه شارژدهی بلندمدت رو براتون به ارمغان بیاره، چنین چیزی تقریباً غیرممکنه. اگه شخصی هستین که مدام از تلفن همراه استفاده میکنین و مشکل شارژ هم دارین، هر کاری هم که موجود بوده برای افزایش عمر باتری انجام دادین و باز هم اتفاق خاصی نیفتاده، پیشنهاد ما به شما خرید پاوربانک هست که توی بیابون هم خیالتون از بابت قرمز نشدن باتری تلفن همراه راحت باشه البته تعویض باتری هم میشه انجام داد. اما بریم سر اصل مطلب، عمر باتری گوشی خود را چگونه افزایش دهیم؟ (۵ راهکار ویژه)
1- خاموش کردن بلوتوث، وایفای و اینترنت همراه وقتی که بهشون احتیاج ندارین

1- خاموش کردن بلوتوث، وایفای و اینترنت همراه وقتی که بهشون احتیاج ندارین
وقتی که بلوتوث و وایفای شما روشنه، هرجا که وارد میشین این دو بزرگوار به دنبال سینگال میگردن که بهش وصل بشن؛ حالا شما فکر کن که در طول روز شاید گذرتون به خیلی جاها بیفته، بلوتوث و وایفای هم همینطور واسه خودشون میگردن، باتری هم همزمان با گردش این دو خستهتر از خسته شده و شارژ خالی میکنه. پس چی شد، بلوتوث و وایفای درصورت نیاز روشن بشه، آیفوندارها اگه توی کنترل سنتر بخوان این دو گزینه خاموش کنن درواقع آنها رو روی حالت آماده بهکار گذاشتن و باید توی تنظیمات موارد ذکر شده رو غیرفعال کنند.
در خصوص روشن بودن اینترنت همراه هم باید بگم که چندتا کار با هم قاطی میشه و بارتری رو نابود میکنن. اینجوره که برخی برنامهها نوتیفیکیشن یا تبلیغات میفرستن روی گوشی شما که حتی اصلاً برای شما مهم نیست، خب عزیز من اینجا یه سناریو وجود داره که یه توکه پا وارد تنطیمات شده و توی بخش اعلانات، نوتیف اپلیکیشنهایی که نیاز ندارین رو غیر فعال کنید، مثلاً بازیها، برنامههای ادیتوری و از این قبیل موارد. خب حالا این اعلانات برای نمایش نیاز به اینترنت دارن و اگه دادهها در صورت عدم احتیاج خاموش نشن، نوتیف برنامهها هم که داره میاد، باتری بنده خدا این وسط عمرش تباه میشه.
2- استفاده از حالت ذخیره نیرو یا Power Saving
گوشیموبایلهای امروزی به قابلیتی تحت عنوان “حالت ذخیره نیرو” مجهز هستن که با فعال کردن این مورد، بخشهای مختلف تلفن همراه وارد بهینهسازی نیرو میشن و از این جهت از هدر رفت زیاد شارژ باتری جلوگیری میشه. باید درجریان باشین که این وضعیت در مواقعی که کار سنگین با تلفن همراه دارین خودش نوعی آسیب به باتری محسوب میشه و حالت ذخیره نیرو برای زمانهایی که زیاد با گوشیتون کار ندارین هست.
3- کاهش نور صفحهنمایش

3- کاهش نور صفحهنمایش
نمایشگر یکی از عنصرهای اساسی در هدر دادن شارژ گوشی موبایل به حساب میاد که برخی افراد نیز بدون دونستن این موضوع، روشنایی صفحهنمایش رو تا جایی که مجازه بالا میبرن. اول اینکه این میزیان روشنایی برای چشم ضرر داره و دوم هم که باعث تخلیه زود هنگام باتری تلفن همراه میشه. پس برای اینکه عمر باتری رو افزایش بدین تا مدت زمان بیشتری در اختیار شما باشه، نور نمایشگر رو کم کنید.
4- بستن برنامهها در پسزمینه

4- بستن برنامهها در پسزمینه
وقتی که یه برنامه به اجرا در میاد، تمامی اجزای داخلی تلفن همراه دست به دست هم میدن تا بتونن به فرمایشات اون برنامه برسن. خب حالا شما اگه بعد از اتمام کارتون با اپلیکیشنها، آنها رو نبندین، توی پسزمینه همچنان به فعالیت خودشون برای استفاده از اینترنت یا هر چیزی ادامه میدن و اینجوری میشه که باتری زود تموم به افول میره. گفتنیه که این امر برای گوشیهای اندرویدی هست و برای آیفونیها نه تنها بد نبوده بلکه پیشنهاد میشه که هیچوقت برنامهها رو توی پسزمینه نبندین.
5- تلفن همراه رو تا 100درصد شارژ نکنید!

5- تلفن همراه رو تا 100درصد شارژ نکنید!
یکی از کارهایی که برای بالا بردن عمر باتری گوشی میشه انجام داد و شاید خیلیها ندونن، این هست که، تلفن همراه رو تا 100درصد شارژ نکنید. میدونین، گوشیهای موبایل امروزی به صورتی بهینه شدن که برای بازپس گرفتن انرژی از دست رفته چیزی بالاتر از نهایتاً 90درصد رو لازم ندارن مگر اینکه هدف سیکل باتری باشه که هر چندماه یکبار باید انجامش داد.
سیکل باتری: باتری هر تلفن همراهی نیاز داره هر چند ماه یکبار یه شک بهش وارد بشه. در این عملیات شما چیکار میکنین؟ از گوشیتون انقدر استفاده میکنین تا بیهوش شه، حالا اون رو به شارژ میزنین تا برسه به 100درصد؛ توجه اکید! در حین تأمین انرژی توسط گوشی، به هیچ عنوان، نه باهاش کار میکنید و نه اون رو از شارژ بیرون میارین حتی اگه یه ثانیه باشه.
عمر باتری گوشی خود را چگونه افزایش دهیم؟ (۵ راهکار ویژه) مطلبی هست که قطعاً خیلی از افراد دنبالشن. آقای دیجیتال در این مقاله، شما رو با چند راهکاری که میتونه عمر باتری گوشی شما رو افزایش بده آشنا کرده است. امیدواریم که از این مطلب بهره کافی رو برده باشین.
سؤالات متداول
1- روشن بودن وایفای و بلوتوثی که استفادهای ندارن، تاچه اندازه روی عمر باتری اثر میزارن؟
بلوتوث و شبکه وایفای اگه روشن باشن و کاربر هیچ استفادهای ازش نبره، مدام در حال گردش جهت پیداکردن سیگنال هستن و از این رو انرژی زیادی رو مصرف میکنن و همین موضوع سبب میشه تا عمر باتری کاهش پیدا کنه.
2- اگر تمامی کارها رو انجام دادیم ولی هنوز شارژ باتری زود خالی میشه، چیکار باید کرد؟
در این زمان ما به شما توصیه میکنیم که در تنظیمات به بخش باتری رفته و درصد سلامت اون رو چک کنید و معمولاً باتریهای تلفن همراه از 80 درصد به پایین، نیاز به تعویض دارن؛ همچنین میتونین به خدماتیهای معتبر جهت اطمینان از سالم بودن باتری مراجعه کنید.