ما در جهان امروز، همه روزه شاهد پیشرفتهای فراوانی هستیم، ترقیهایی که انسانها را به سمت دنیای مجازی و امکانات اون میکشونه و گرچه غیرواقعیه، اما در بیشتر مواقع با یه کلیک، میتونی کارهاتونو به سریعترین حالت ممکن انجام بدین. وباپلیکیشنها همون مکانهایی هستند، که در موارد ضروری میتونیم بهشون تکیه کنیم و بهترین بازخوردها رو در مدت زمانی کوتاه، دریافت کنیم. با معرفی اپلیکیشنهای کاربردی در ایران، با آقای دیجیتال همراه باشین.
پارمیس همراه
برای شروع در موضوع اپلیکیشنهای کاربردی در ایران، اول یه سر میزنیم به بخش دخل و خرج، جایی که بدون حساب و کتاب کار آدم زاره؛ میدونین در روز یا ماه چقدر هزینههای اضافی دارین؟ یا نه، اصلا آمار کل خرجهاتونو چطوری محاسبه میکنین؟ مطمئنم الان تو ذهنتون میانگین گیری نقش بسته، این روش فقط یه توجیه، اما هزینه واقعی چقدره؟
«پارمیس همراه» چاره کاره!

وباپلیکیشنی که در اون میتونین تمام ورود و خروج پول از کارتتون، مثل: وام و قسط، دریافت و پرداخت، هزینه و درآمد و… رو مو به مو محاسبه کنین؛ فرقی نمیکنه کجایی، اینترنت باشه، الباقیه کارا حله؛ با این روش، به سادگی آب خوردن با پشتیبانی از سه زبان انگلیسی، فارسی، عربی، هزینههاتونو کنترل کنین؛ به همین جالبی.
قبضینو
با یه بشکن صافشون کن!!
قبض برق و آب و تلفن و فلان و فلان رو با چی پرداخت میکنین؟ قبضینو، چی؟ قبضینو، کجا؟ قبضینو. بله، این شما و این دومین وباپلیکیشن کاربردیه 100% ایرونی؛ قبضینو، این برنامه اینترنتی براش مهم نیست که چندتا قبضهای پرداختی دارین، همه رو یکجا جمع و پرداخت میکنه؛ همچنین میتونین با ذخیره کردن اطلاعاتتون، هر ماه بدون نیاز به وارد کردن معلومات، به اجرای کار بپردازین.

اسنپ
در اپلیکیشن های کاربردی در ایران، به دنبال پراستفادهترینشون بودیم که، «اسنپ» صدامون زد! تقریبا همه ما با این نام آشنا هستیم و ایضاً میدونیم که چه خدماتی رو ارائه میده؛ جالبه بدونید که این اپلیکیشن، از پرکاربردترین برنامههای اینترنتی ایرانیه و خدماتش به ارائه تاکسی اینترنتی محدود نمیشه و فعالیتهایی همچون سوپرمارکت آنلاین، سفارش غذا ، مشاوره پژشکی و روانشناسی، حتی رزور هتل و… رو هم در لیست کارهای خودش داره. یه مثال قشنگ بزنم؟ صبح از خواب بلند میشین و میبینین نون ندارین، ای وای، با یه زنگ به اسنپ، نون داغ و تیکه شده تحویل بگیرین. همینقدر ساده.😉

نشان / بلد
همونطور که از اسمشون پیداست، قراره یه جایی رو به ما نشون بدن. در چهارمین موضوع از اپلیکیشن های کاربردی در ایران، به سراغ نقشه میریم. پِلَن اینه، با نصب نشان، میتونین مسیر پیشروتونو ارزیابی میکنین؛ به همین سادگی.

اما اگر دلتون میخواد علاوه بر ارزیابی مسیر، با لهجه خودتون، به دنبال یک مکان مثل بانک، دفتر پیشخوان یا پمپ بنزین بگردین، اینبار دیگه باید به سراغ «بلد» برید. جذابیت آخه تا کجا؟

بلبل
ببینین چی آوردم براتون!!

در مکان پنجم از اپلیکیشن های کاربردی در ایران، قراره با بازی کردن زبان بیاموزین. اینجاست که به معنی “سن فقط یه عدده” پی میبریم؛ با دریافت این برنامه اینترنتی، در هر سن و سالی میشه در قالب بازی به آموزش 21 زبان مختلف پرداخت. این اپلیکیشن طوری طراحی شده که میتونین باهاش، مهارتهای شنیداری، گفتاری و دیداری رو بهبود ببخشین. یه سفر داریم میریم انور، کسی نبود؟


همراه من / ایرانسل من
در مقصد آخر، منها ایستاده. شمشین مورد از اپلیکیشن های کاربردی در ایران، اختصاص میدیم به برنامههای تحت پوشش شبکههای آنتندهی مثل همراه اول و ایرانسل؛ بعد از گذشت سالها، هنوز افرادی دیده میشن که از کدهای دستوری برای خرید شارژ، فعالسازی بسته اینترنتی و… استفاده میکنن و چه بسا زمان زیادی هم صرف این کار میشه؛ اما آیا زمان کوچ نرسیده؟ از هر اپراتوری که استفاده میکنین، همین الان اپلیکیشن مخصوصشو دریافت کنید تا ببینین که کار کردن با دریای خدمات و اطلاعات چقدر دلپذیرتره.


در این مقاله، چندی از اپلیکیشن های کاربردی در ایران، هم برای iOS و هم اندروید رو بهتون معرفی کردم که مطمئنم خیلی به کارتون میاد. خوشحالم که تا انتها با من بودید. نظر فراموشتون نشه😉
سوالات متداول
1- آیا برنامههای ایرانی در اپ استور وجود داره؟
اکثر برنامههای ایرانی در اپ استور وجود ندارن و باید نسخه وب اپلیکیشن اونا رو دانلود کرد؛ ولی برخی از برنامهها هستند که میشه اونا رو از مرورگر دانلود کرد و مثل نسخه اصلی از اونا استفاده کرد.
2- تفاوت وب اپلیکیشن و نسخه اصلی چیه؟
وب اپلیکیشن نسخه کاملی از اون برنامه هست که در گوشی نصب میشه؛ درواقع وب اپلیکیشن پلی هست که ما رو مستقیم به سایت اصلی اون برنامه میرسونه.