اپل واچ، ساعت هوشمندی که وقتی به بازار اومد، نه تنها کمپانیهای سازنده محصولات دیجیتالی رو به مبارزه دعوت کرد بلکه خیلی زود با امکاناتی که ارائه میداد، سر زبونا افتاد و محبوب شد. درسته که محصول یادشده از شرکتی هست که اون رو غول بزرگ دنیای تکنولوژی میخونن اما دلیل نمیشه که بینقص باشه. در ادامه مسیر به مشکلات اپل واچ خواهیم پرداخت که البته راهحل خروج از این بحرانها هم توی دست ماست، پس باما همراه باشین.
اگه دنبال خرید ساعت هوشمند اپل یا هر برند دیگهای هستین، https://mrdigitall.com/ با ارائه مشخصات و ضمانت مدتدار، این امکان رو براتون فراهم کرده است.
مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
هر محصولی رو که نگاه کنین ممکنه یکسری مشکلات داشته باشه که محصولات اپل نیز از این جرگه مستثنی نیستن. اپل واچها به غیر از آنکه برخی قابلیتهاش توی ایران کار نمیکنه، یه مشکلاتی داره در ادامه قراره با هم بررسیشون کنیم.
1- شارژدهی ضعیف

مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
یکی از مشکلات بی برو برگرد اپل واچها، توی شارژدهیشون نمود پیدا میکنه. به طور کلی و بیشترین آماری که از عمر باتری اپل واچها به دست رسیده، شارژدهی نهایتاً تا یک روز و نیم بوده؛ حالا اگه ساعت هوشمند اپل شما خیلی زود داره انرژی رو تخلیه میکنه، یکسری اتفاقات دورن محصول در حال رخ دادنه که شما شاهد مصرف شارژ زیاد هستین.
راهحل:
- صفحه نمایش همیشه روشن و Wake Screen on Wrist Raise رو غیرفعال کنید.
- اپل واچ رو روی حالت Power Reserve mode قرار بدین.
- قابلیتها رو به کل غیرفعال کنید و درصورت نیاز به هرکدوم، اون رو دستی فعال کنید.
- میزان روشنایی صفحه رو کم کنید.
- اگه به نوتیفیکیشنها نیاز ندارین، آنها رو ببندین.
2- کار نکردن برخی قابلیتهای اپل واچ برای کاربران ایرانی

مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
همونطور که مستحضرین، ایران تحریم هست و هر محصول آمریکایی که وارد کشور میشه، یکسری محدودیتها رو با خودش میاره. برخی از اپل واچها که از سنسورهای سلامتی و امکانات خفن پیروی میکنن، به محض رسیدن به ایران، قابلیتی مثل سنجش اکسیژن خون و ضربان قلب در این محصول، دیگه کارایی نخواهد داشت؛ این مورد یکی از محدودیتها بود.
راهحل:
اول اینکه باید گفت همه مدلهای اپل واچ از قابلیتی مثل سنسور سنجش اکسیژن خون پیروی نمیکنن. مورد بعدی این هست که شما حتی اگه Region یا اپل آیدی خودتون رو رو آمریکا بزارین، باز هم به محض اتصال به شبکه اینترنت، IP شما شناخته شده و از ارائه این امکانات محروم خواهید شد. تا اینجای کار کاربر توان استفاده از سنسورهای سنجش اکسیژن خون و ضربان قلب رو نداره، در همین حین یه میانبر میزنیم به سمت جیلبریک کردن گوشی آیفون!
جیلبریک یه حرکتیه که با انجام دادنش، تمام قفلهای تحریمی شکسته میشه و تقریباً راهی که برای تمام اتفاقاتی که به خاطر تحریم بسته بود، هموار خواهد شد. اخطار! جیلبریک کردن گوشی موبایل آیفون، مزایاش رو که بزاریم کنار، معایبش آسیبهای جدی به تلفن همراه وارد میکنه و بهتره که این کار رو انجام ندین.
3- شارژ نشدن اپل واچ

مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
اگه اپل واچ رو به شارژ میزنین اما بعد از گذشت چندثانیه، با علامت شارژشدن محصول مواجهه نمیشین، خیلی نگران نباشین، چون عدم شارژشدن اپل واچها، معمولاً توی مشکل در آداپتور، پد شارژ و کابل شارژ نمود پیدا میکنه.
راهحل:
- مطمئن بشین که کابل شارژ، فیک نیست.
- اپل واچ و شارژر رو تمیز کنید، چونکه گردوغبار روی محل شارز نیز باعث عدم برقراری ارتباط میشه.
- باید حواستون باشه که شارژر به درستی پشت ساعت هوشمند چسبیده باشه.
- از اتصال کابل شارژ به آداپتور و سالم بودن هردو، اطمینان حاصل کنید.
- یکبار اپل واچ رو روشن و خاموش کنید.
- در صورت امکان، پریز برق رو تغییر بدین یا هم به پورت لپتاپ متصل کنید.
- آخرین مرحله نیز، ریاستارت کردن محصول هست.
4- آپدیت نشدن اپل واچ
یکی از مواردی که میشه بسیاری از مشکلات یک محصول رو تا حد زیادی فیصله بخشید، آپدیت نگه داشتن سیستمعامل اون هست؛ در این میان گاهی پیش میاد که ما هرکاری میکنیم اما در بهروزرسانی نرمافزار دستگاه ناکام هستیم. در این لحظه چاره چیه؟
راهحل:
- اپل واچ و گوشی آیفون رو ریاستارت کنید.
- گوشی آیفون و اپل واچ رو Unpair کرده و دوباره به هم متصل کنید.
توجه! البته اگه اول اتصال دو محصول رو قطع کرده و پس از خاموش و روشن کردن دوباره اتصال رو برقرار کنید بهتر هست.
- مطمئن بشین که فضای کافی برای دانلود نسخه جدید نرمافزاری در اپل واچ موجود هست.
- وجود یه شبکه اینترنتی قوی و اتصال اپل واچ به اون خیلی مهمه.
- باید به یاد داشت که محصول برای آپدیت سیستمعامل نیاز به شارژ بالای 50 درصد داره.
- گوشی موبایل آیفون هم بهتره که در بهروزترین حالت ممکنش باشه.
- Region رو تغییر بدین. برای این کار اول اتصال ساعت و آیفون رو قطع کنین؛ سپس به تنظیمات تلفن همراه رفته و در بخش General به Language & Region مراجعه کرده و منطقه جغرافیایی خود رو تغییر بدین؛ پس از مراحل بالا، حالا دوباره ساعت رو به گوشی متصل کنید.
- اگر فایل آپدیت رو از قبل دانلود کردین، بهتره که با مراجعه به برنامه Watch توی گوشی موبایل و رفتن به My Watch و سپس به General> Usage> Software Update، نسخه دانلودی برای آپدیت رو حذف کرده و سپس دوباره نصب کنید.
5- دشوار بودن پروسه اتصال گوشی آیفون به اپل واچ

مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
از اولین ساعت هوشمند اپل تا به امروز که ما شاهد نسخه اولترای اون هستیم، کاربران برای اتصال آیفون به اپل واچ راه درازی در پیش دارن؛ به بیان سادهتر، جفت شدن آیفون به Apple Watch کمی سخت هست.
راهحل:
برای اینکه گوشی آیفون سخت به اپل واچ متصل میشه، تقریباً راهحلی وجود نداره و کاربر باید با این موضوع کنار بیاد.
اما ذکر چند نکته در اینجا مهمه!
اگر دیدین تمام مراحل برای اتصال اپل واچ به گوشی موبایل رو دارین درست طی میکنین اما دو دستگاه به هم متصل نمیشن، مراحل زیر رو بررسی کنید. قبل از هرچیزی، باید بگیم که مدل دو محصول خیلی مهمه، یعنی ساعت هوشمند اپل واچ اولترا هست اما گوشی موبایل 6 اس پلاس، خب این دو مورد هیچوقت به هم متصل نمیشن.
- مطمئن بشین که وای فای و بلوتوث گوشی موبایل روشن هست.
- باید اپل واچ در حالت آماده به اتصال باشه.
- در صورت عدم اتصال، گوشی موبایل رو یکبار به حالت پرواز برده و بعد از چند ثانیه این حالت رو خاموش کرده و دوباره وای فای و بلوتوث رو روشن کنید.
- باید سیستمعامل هر دو محصول آپدیت باشه.
- آیفون و اپل واچ رو ریاستارت کنید.
- اگه مشکل اینترنتی هست، میتونین تنظیمات تلفن همراه مربوط به نت رو ریست کرد.
6- عدم روشن شدن اپل واچ با بالا آوردن مچ دست
برخی از ساعت و مچبندهای هوشمند دارای قابلیتی هستن که وقتی مچ دست رو بالا میارین، نمایشگرشون روشن میشه و این موضوع در ساعتهای هوشمند اپل نیز موجوده. حالا با وجود این ویژگی، هنوز هم وقتی مچ دستتون رو بالا میارین، صفحه نمایش روشن نمیشه؟
نمیشه این مورد رو به عنوان یه مشکل قلمداد کرد ولی خب برخی افراد در مواجهه شدن با این موضوع شاید قدری احساس خطر کنن، نگران نباشین، این گزینه به راحتی حل خواهد شد.
راهحل:
- مطمئن بشین که اپل واچتون آخرین نسخه نرمافزاری موجود رو داره.
- باید اطمینان حاصل کرد که گزینه مربوط به این موضوع روشن هست:
- در اپل واچ به تنظیمات رفته و بخش General رو باز کنید.
- گزینه Wake Screen یا Raise to Wake رو انتخاب کنید.
- در این لحظه شما باید Wake Screen on Wrist Raise رو فعال کنید.
- در گوشی موبایل اما باید به برنامه Watch بروید.
- به بخش General رفته و Wake Screen رو انتخاب کنید.
- حالا Wake Screen on Wrist Raise رو روشن کنید.
- آپدیت کردن دستگاه هم که سرراستترین چاره برای حل مسئله هست.
با انجام این کار، مشکل رفع خواهد شد، اما در صورت حل نشدن این موضوع، در بخش کنترل سنتر theater Mode (علامت دو ماسک) رو غیرفعال کنید.
7- پیامها در اپل واچ به صورت نخوانده باقی میماند!

مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها
درسته که محصولات اپل در تعامل با همدیگه تعهد قوی دارن اما خب برخی مواقع یکسری مشکلات ریزی پیش میاد؛ اینکه توی گوشی موبایل پیامها رو میخونین اما توی اپل واچ هنوز به صورت ناخوانده دیده میشه یکی از اون مشکلات هست.
راهحل:
- اپل واچ و آیفون رو ریاستارت کنید. برای روشن کردن، اول گوشی سپس ساعت هوشمند روشن کنید.
- اگه با این کار مشکل حل نشد، باید اتصال دو دستگاه رو قطع کرده و دوباره Pair کرد.
قطعاً در استفاده هر محصولی، کاربر دچار یکسری مشکلات میشه که بعضی مواقع میشه اون رو رفع کرد و بعضی مواقع هم نه و باید به خدماتیها مراجعه کرد. مشکلات اپل واچ + راه حل های رفع آن ها موضوعی هست که آقای دیجیتال در این مقاله به آن پرداخته است. امیدواریم که نهایت استفاده رو از این مطلب ببرین. سپاس که تا پایان با ما بودین.
سؤالات متداول
1- شارژ نشدن اپل واچ ممکنه در اثر چی باشه؟
اگه دیدین اپل واچتون شارژ نمیشه، اول چک کنید که کابلتون فیک نباشه؛ دوم اینکه محل تلاقی کابل و ساعت هوشمند رو تمیز کنید؛ سوم اینکه مطمئن بشین که کابل و آدپتورتون فیک نیست و همچنین به درستی روی ساعت هوشمند قرار گرفته؛ چهارم اینکه پریز برق رو میتونین عوض کنید یا هم کابل رو به پورت لپتاپ بزنین.
2- آیا راهی برای کار کردن سنجش اکسیژن خون اپل واچ توی ایران هست؟
ایران به خاطر تحریمات نمیتونه یکسری امکانات اپل واچ رو دریافت کنه و برای کارکرد سنجش اکسیژن خون هم تقریباً میشه گفت به خاطر اتصال به اینترنت و تشخیص IP ایران، تاحدودی امری غیر ممکنه؛ اما میشه با جیلبریک کردن گوشی موبایل به هرآنچه که تحریم هستیم دسترسی پیدا کرد که این مورد به دلیل خطرآفرین بودنش اصلاً منطقی نیست.