حریم خصوصی و حفاظت از اون یکی از مهمترین کارایی هست که هر کسی باید انجام بده؛ حالا بخشهای مهمی از این اطلاعاتمون درون گوشیامون هست، پس یکی از لوازمی که باید مراقبت ویژهای ازش کنیم، گوشیمونه. رمز گذاری یکی از روشهاییه که تا حدودی میتونه امنیت این اطلاعات رو تامین کنه؛ به همین دلیل https://mrdigitall.com/ قراره در این مقاله سراغ رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ بره که سطح امنیت اطلاعات رو بالاتر ببره.
اگر گوشیتون سامسونگه و اطلاعات مهمی داخش دارین، تا آخر همراه این مقاله بیاین چون قرار روی تمام برنامههاتون رمز بذارین.

امنیت گوشی از کجا تامین میشه؟
همیشه یکی از سوالمون این بوده که امنیت گوشیمون وابسته به کدوم بخش گوشیه؛ اگر دقت کرده باشین با هر تغییر رابط کاربری و سیستمعامل گوشی، برخی پلتفرمهای رمز گذاری تغییر میکنن؛ یکی از بخشهایی که قفل کردن گوشی وابسته به اونه، رابط کاربری و سیستمعامل تلفن همراه هست.
چیپست یا به نوعی قلب تپندهی دستگاه که تمامی کارهای تلفن همراه بستگی به اون داره، نقش مهمی در تامین امنیت موبایل داره؛ یعنی گوشیهای پرچمدار که دارندهی بهترین پردازنده همون سال تولیدشون هستن، امنیت بالاتری نسبت به میان ردهها دارند.
کدوم پلتفرم رمز گذاری ایمنتر است؟
گوشیها از قدیم تا به حال که به تکامل بسیار زیادی رسیدن، انواع و اقسام مدلهای رمز گذاری داشته؛ از همون ابتدا که کشیدن الگو روی گوشی بود تا حالایی که به Face ID و اثر انگشت رسیده. در این بخش شاید لازم باشه گوشیها رو از هم تفکیک کنیم؛ آیفونها یک کفه ترازو و بقیه گوشیها در کفه دیگر ترازو.
گوشیهای آیفون از نسل 5S تا 8 Plus از پلتفرم رمز گذاری اثر انگشت استفاده میکرده که به گفتهی خود اپل، بین هر 100 میلیون دستگاه شاید یک مورد اشتباه کند؛ اثر انگشت گوشیهای اپل واقعا امنیت بسیار بالایی رو برای گوشی تامین میکردن.

کدوم پلتفرم رمز گذاری ایمنتر است؟
بعد از این، رمز گذاری از نوع تشخیص چهره به گوشیهای آیفون اضافه شد؛ اولین گوشی فیس آیدی دار آیفون، نسل X بود که با اسکن 30 هزار نقطه روی صورت ما، یکی از دقیقترین تشخیص چهرهها رو میان گوشیها تشکیل داد. در نسلهای بعدی، Face ID آیفونها ارتقا یافته و حالا در خانواده 14 میتونیم بگیم به بلوغ کامل رسیده. هوشمندی تشخیص چهره آیفونها به اندازهایه که تا چشمامون باز نباشه، قفل گوشی باز نمیشه و از طرفی در نورهای بسیار کم هم توانایی این رو داره که قفل گوشی رو باز کنه.
اندرویدیها هم ابتدا از رمز گذاری اثر انگشتی استفاده میکردن که گاها در پشت گوشی، روی کلید پاور و تازگیا زیر صفحه نمایش قرار داره؛ در این گوشیها بسته به نوع چیپستشون و محل قرارگیری فینگر، سرعت و دقت اثر انگشت تغییر میکنه. البته در بین تمامی اینها، سنسور قرار گرفته شده زیر صفحه نمایش از سرعت کمتری برخوردار است.
تشخیص چهره در گوشیهای اندرویدی به نوعی دو بعدی هستن که این اتفاق باعث شده در برخی از مواقع هنگامی که حتی خواب هستیم، قفل گوشی باز بشه. در واقع دوربین جلوی گوشی، میشه محل تشخیص صورت برای Face ID.

در مجموع اگر خواسته باشیم بدون تعصب به قضیه نگاه کنیم، آیفونها دقت و امنیت بیشتری در زمینه قفل گذاری روی گوشی دارن ولی از اون طرف اندرویدیها، تنوع بیشتری در رمز گذاری مقابلمون قرار میده.
روش رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ چگونه است؟
شرکت سامسونگ در گذشتهی نچندان دور، رقیب همیشگی گوشیهای آیفون بوده؛ الان هم همینطوره ولی گوشیهای شیائومی، هوآوی و … به این رقابت وارد شدن. گوشیهای سامسونگ در رقابت با آیفونها تقریبا پا به پا پیش میرفتن اما در یکی از مسائلی که خیلی اوقات شکست میخورد، بخش امنیت بود.
بعد از این مهندسین شرکت سامسونگ تصمیم گرفتن که Secure Folder رو به گوشیهاشون اضافه کنن تا مقداری در بخش امنیت به رقیبش برسه. در این پوشه میتوان برنامههای مهم، عکس و اطلاعات رو ذخیره کرد و با پلتفرم ناکس سامسونگ از اونا محافظت کرد.

روش رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ چگونه است؟
چگونگیِ فعال سازی Secure Folder یا پوشه امن سامسونگ
برای فعال سازی Secure Folder ابتدا باید به سراغ تنظیمات گوشی بریم؛ راستی برای فعال سازی این قابلیت باید One UI گوشیتون از 4 به بالا باشه. در مرحله دوم وارد بخش Biometrics and security بشیم و گزینه Secure Folder رو پیدا کنیم؛ بعد از قبول کردن درخواست فعال سازی، باید از طریق گزینهی Sing In وارد اکانت سامسونگ بشیم.
اگه تا حالا حساب سامسونگ درست نکردین، میتونین از طریق Create a Samsung Account که در همین قسمت هست، اقدام به راه اندازی اون کنید؛ البته ساخت این حساب لازمه چون از این طریق میشه رمزهایی که فراموش کردین رو بازیابی کنین.
پس از وارد کردن حساب سامسونگی خود، روی گزینه Lock Type ضربه میزنیم تا نوع پسوردی که میخواهیم روی پوشه قرار بدیم رو، انتخاب کنیم. میان گزینهها Pin، Pattern و Password وجود داره که نشان از وجود پلتفرمهای رمز گذاری الگو، پین یا رمز عددی رو میده؛ درضمن با فعال سازی Fingerprints یا Face ID، اثر انگشت یا تشخیص چهره رو انتخاب کنید.

چگونگیِ فعال سازی Secure Folder یا پوشه امن سامسونگ
بعد از تایید کردن رمز، به صفحه اصلی گوشی باز میگردیم و Secure Folder رو پیدا کرده و واردش میشیم و Add Apps رو انتخاب میکنیم تا برنامههای که نیازه رو به پوشه امن ببریم. بعد از انتخاب برنامهها، شما دو نسخه از اون برنامه خواهید داشت که یکی از اونا بدونه رمزه و در اختیار افراد مختلف میتونین قرار بدین و یدونه هم با رمز؛ با این تفاوت که اطلاعات این دو برنامه با هم دیگر متفاوت است.
هر دوی این برنامهها در صفحه هوم اسکرین گوشی دیده میشه که میتونید با وارد شدن به Secure Folder در تنظیمات، اطلاعات مربوطه رو تغییر بدین.
رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ با باپلیکیشنهای جانبی!
اگه گوشی شما از قابلیت گفته شده برای رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ نداشت راهی جز استفاده از برنامههای جانبی برای رمز گذاری ندارین؛ در این مورد شما گزینههای زیادی برای نصب دارین اما باید در انتخاب آنها دقت کنین زیرا در این بین ممکنه برخی از این برنامه بد افزار باشن.
یکی از برنامههایی که میتونین بهش اعتماد کنین و با خیالی راحت اونو نصب کنین S Secure هست؛ تقریبا تمامی نیازهای شما برای رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ برطرف میشه اما یه ضعف بزرگی داره اینکه بدون داشتن هیچ احراز هویتی میشه اون برنامه رو حذف کرد.
برنامه Norton رو میشه به عنوان یکی از بهترین برنامههای رمزگذاری معرفی کرد؛ در واقع Norton یک آنتی ویروسه ولی قابلیت رمز گذاری روی برنامهها رو داره که شما میتونین از هر دو امکانات این برنامه استفاده کنید. یه مزیتی که این برنامه نسبت به S Secure داره اینکه برای حذف کردن اون باید دورن برنامه برید که تنها افرادی که رمز اون رو دارن میتونن واردش بشن. این دو نرم افزار از بهترین اپلیکیشنهای موجود برای رمز گذاری روی برنامه ها در سامسونگ هستن.

رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ با باپلیکیشنهای جانبی!
قاعدتا حفاظت از اطلاعت شخصی کاریه که هر کاربری اون رو در راس کاراش قرار میده؛ خیلی از این اطلاعات ما، امروزه در گوشی ذخیره میشه، پس حفاظت و رمز گذاری روی گوشی هم یکی از کارهای لازمه. فروشگاه آقای دیجیتال در این مقاله به دو روش برای رمز گذاری برنامه ها در سامسونگ پرداخته است تا کاربران این برند کار آسونتری برای حفاظت از اطلاعاتشون داشته باشن. امیدوارم که این مقاله برای شما مفید باشه و استفاده لازم رو از اون داشته باشین.
سوالات متداول
1- چرا رمز گذاری روی برنامهها مهم هست؟
حفاظت از اطلاعات شخصی برای هر فردی جز مهمترین کارها به حساب میاد؛ رمز گذاری روی برنامهها در واقع برای حفاظت از اطلاعات شخصی هست.
2- آیا برای رمز گذاری روی برنامهها در گوشی سامسونگ نیاز به نصب برنامه جانبی هست؟
شرکت سامسونگ برای محفوظ نگهداشتن هر چه بیشتر اطلاعات کاربرانش، رمز گذاری روی برنامهها رو بدون استفاده از اپلیکیشن جانبی فراهم کرده؛ برای اینکار کافیه تا قابلیت Secure Folder رو فعال کنید.