تمامی گوشیها موبایل هر چند یک بار برایشان بروزرسانی نرم افزاری میآید، اما از آنجایی که آپدیت کردن آنها کار یکم زمانبر و سخت است، کمتر کسی اقدام به آپدیت رابط کاربری گوشیش میکند. گوشیهای شیائومی از جمله آنهایی هستند که زیاد آپدیت دریافت میکند اما خیلی از کاربران دغدغه بروزرسانی آن را دارند؛ https://mrdigitall.com/ در این مقاله قصد دارد تا روشهای آپدیت گوشی شیائومی رو بیان کند، پس اگر گوشی از این برند چینی دارید تا آخر این محتوا همراه ما باشید چراکه خیلی به کارتان میآید.
اگر آپدیت گوشی شیائومی را انجام بدهیم، مشکلی برای گوشیمان پیش نمیآید؟
چند وقت پیش برخی کاربران گوشیهای شیائومی خبر دادند که گوشی ما بعد از آپدیت نرم افزاری به مشکلاتی همچون لگ و باگ پیدا کردن یا کلا گوشی بالا نمیآید؛ این خبر تا جایی پیش رفت که شیائومی مشکل بروزرسانی نرم افزاری خود را پذیرفت. حالا اینها چه کاربرانی بودند که به این مشکل برخوردند؟
این مشکل برای تمامی کاربران شیائومی بوجود نیامد و تنها برای دارندگانMI 9T و Poco M3 اتفاق افتاد؛ بعد از مدتی این مشکل برای ردمی نوت 8 هم این اتفاق افتاده؛ تمامی اینها بعد از آپدیت کردن گوشیها به MIUI 12 بوده؛ پس باید بگویم که اگر گوشیهایی از این خانواده دارید، به هیچ عنوان آنها رو آپدیت نکنید که شاید مشکلات ذکر شده برای شما پیش بیاید.

اگر آپدیت گوشی شیائومی را انجام بدهیم، مشکلی برای گوشیمان پیش نمیآید؟
بعد از مدتی آپدیت MIUI 12.5 برای یکی از پرفروشترین نسخهها یعنی ردمی نوت 8 پرو منتشر شد؛ کاربران بعد از آپدیت اعلام کردند که مشکلاتی نظیر لگ و باگ، خالی شدن سریع باتری، بیرون رفتن از برنامه برایشان پیش آمده است؛ پس یکی دیگر از گوشیها که نباید آنها رو ارتقا داد ردمی نوت 8 پرو محبوب است.
روشهای آپدیت گوشی شیائومی چگونه است؟
آسانترین راه آپدیت گوشی شیائومی
یکی از آسانترین روشها OTA نام دارد، این روش تقریبا اکثر کاربران آن را انجام میدهند؛ برای آپدیت گوشی شیائومی از این روش ابتدا به تنظیمات گوشی سفر میکنیم؛ در گام بعدی به گزینه درباره گوشی یا About Phone میریم، در این بخش اطلاعاتی همچون رابط کاربری، ورژن اندروید و تمامی اطلاعات گوشی ذکر شده؛ وارد MIUI Version میشیم؛ حالا باید گزینه Check For Updata رو انتخاب کنیم، اینجا بسته به سرعت اینترنت بین 10 تا 30 دقیقه نسخه جدید MIUI روی گوشیتون نصب میشود.

آسانترین راه آپدیت گوشی شیائومی
زودتر از همه نسخه جدید رو داشته باش
نمیدونم اسم نسخههای بتا رو شنیدید یا خیر؟ نسخههای بتا قبل از نسخههای اصلی میآیند و در دست تمام عموم قرار نمیگیرد؛ تنها در دست کارمندان شرکت قرار میگیرد برای اینکه باگهای آن را قبل از ارائه نسخه نهایی بگیرند، اما اینطور هم نیست که دیگران نتوانند از آن استفاده کنند.
برای اینکه گوشی شیائومی خود را به نسخه بتا آپدیت کنیم ابتدا باید به تنظیمات گوشی برویم، سپس گزینهی Additional Setting را انتخاب میکنیم؛ در اینجا روی Region ضربه میزنیم و India رو انتخاب میکنیم؛ سپس دوباره به قسمت About Phone در تنظیمات گوشی میریم و وارد MIUI Version میشیم؛ بازهم روی سه نقطه ضربه میزنیم اما اینبار به جای Download Latest Package روی Setting ضربه میزنیم، در مرحله جدید Receive updates early را فعال میکنیم تا نسخههای بتا در دسترس ما قرار بگیرد.

زودتر از همه نسخه جدید رو داشته باش
اما یک مورد را بگویم که نسخههای همیشه لگ و باگ زیاد دارند و شما از آپدیت آنها منصرف خواهید شد.
آپدیت گوشی شیائومی به روش دستی
گاهی اوقات امکان دارد که نسخه دانلودی برای شما از منتشر نشود و نتوانید آن را با روش OTA آپدیت کنید؛ در اینطور مواقع باید آپدیت گوشی شیائومی خود را دستی انجام دهید. برای اینکار ابتدا برنامه MIUI Downlodaer رو روی گوشیتون نصب میکنید؛ وارد برنامه که شدید مدل دستگاه خود را از بخش Your Device انتخاب کنید؛ در میان گزینههای مقابل، MIUI Stable رو انتخاب کنید، سپس باید Global Stable انتخاب کنید.
حالا با زدن روی Download آخرین نسخه نرم افزاری که برای گوشیتان آمده است را دانلود کنید؛ پس از دانلود وارد تنظیمات گوشیتان شوید و به بخش About Phone روید؛ اینجا پنج بار روی گزینه MIUI ضربه بزنید تا گزینه Additional update features برایتان فعال شود؛ در قدم بعدی 3 نقطه بالا را بزنید و گزینهی Choose update package انتخاب کنید؛ در نهایت فایلی که دانلود کرده بودید را پیدا کنید و روی Reboot and install ضربه بزنید. پس از اتمام کار آپدیت گوشی شیائومی، دستگاه خود را خاموش روشن کنید.

آپدیت گوشی شیائومی به روش دستی
ایمنترین روش، اما مقداری سخت!
برای آپدیت گوشی شیائومی ایمنترین مسیری که جلوی پامون هست، فست روت میباشد اما برای استفاده از این روش و آپدیت گوشی شیائومی خود نیاز به لپتاپ یا کامپیوتر دارید. ابتدا برنامه Mi Flash Tool رو روی رایانه خود نصب کنید؛ در قدم بعدی رام مناسب گوشی رو از سایت شیائومی دانلود و سپس اون رو استخراج یا همون اکسترک کنید.
حالا وقتشه که برنامه Mi Flash Tool رو اجرا کنید؛ روی گزینه Select کلیک کنید و فایلی که استخراج کرده بودید رو انتخاب کنید. تلفن همراه خودتون رو خاموش کنید و دکمهی Power و کلید صدا کم کن رو فشار دهید تا گوشی شما به حالت Fastboot برود؛ در اینجا برنامه Mi Flash Tool رو چندین بار رفرش کنید تا گوشی شما در برنامه بالا بیایید.
در پایین صفحه سه گزینه Save User Data، Clean All، Clean All And Lock قرار دارد؛ گزینه Save User Data پس از نصب، تمامی دیتاهای شما ذخیره میشود؛ گزینه Clean All باعث میشود که بعد نصب رام تمامی دیتاهای شما حذف شود؛ گزینهی آخر یعنی Clean All And Lock باعث میشود تا پس از نصب ورژن جدید تمامی دیتاهای حذف شود و بوت لودر هم قفل شود.
یه نکتهی خیلی خیلی مهم، اگر رام گوشی شما با پک گوشیتون فرق میکنه به هیچ وجه گزینهی آخر رو انتخاب نکنید. حالا منظور از این یکسان نبودن پک و رام دانلودی چیه، مثلا گوشی شما پک چین هست اما میخواهید رام گلوبال رو روی گوشیتون نصب کنید یا بر عکس؛ در اینطور مواقعی به هیچ وجه گزینهی آخر رو انتخاب نکنید.

ایمنترین روش، اما مقداری سخت!
آیا با این روشها توانستید گوشی خود را آپدیت کنید؟ https://mrdigitall.com/ سعی کرد تا کاربردی روشهای آپدیت گوشی شیائومی رو بیان کنه تا کار شما برای آپدیت آسان باشد. خیلی ممنون که تا پایان مسیر همراه فروشگاه خودتان، یعنی فروشگاه آقای دیجیتال همراه بودید.
سوالات متداول
1- هنگام آپدیت گوشی شیائومی باید چه نکاتی رو رعایت کنیم؟
مهمترین نکتهای که باید هنگام آپدیت گوشی رعایت اینکه اتصال به اینترنتمون دچار اختلال نشه تا مشکلی در ورژن دانلودی پیش نیاد. البته شارژ زدن دستگاه هنگام آپدیت یا بالابودن شارژ اون هم نکتهی مهمی هست که هنگام آپدیت باید رعایت کنیم.
2- آپدیت گوشی شیائومی با سیستم راحتر هست یا از طریق خود گوشی؟
قطعا آپدیت کردن سیستم عامل با خود گوشی کار آسونیتر بشمار میره چونکه تنها با یک کلیک دستگاه آپدیت میشه؛ اما آپدیت کردن با سیستم در عین حال که سختتره، ایمنتر هست.