هاردهای اکسترنال همیشه جز حافظههای مطمئن خارجی بودند که هر کسی به راحتی میتواند اطلاعاتی خود را درون آن بریزد؛ اما برای خرید هارد اکسترنال باید نکاتی رو رعایت کنیم تا بهترین نتیجه از خریدمون حاصل شود. راهنمای خرید هارد اکسترنال موضوعی است که https://mrdigitall.com/ در این مقاله قرار است به او به پردازد؛ پس اگر شما یک فردی هستید که زیاد اطلاعات دارید یا به هر نحوهای میخواهید اطلاعات خود را بایگانی کنید و هارد اکسترنال مقصد بارگذاری اطلاعات شما است، این مقاله را از دست ندهید زیرا حتما هنگام خرید دچار سردرگمی کمتری خواهید شد.

فضای ذخیره سازی
بیشترین بازهای که این روزها هاردهای اکسترنال با اون حافظه میآیند، 500 گیگابایت، 1 و 2 ترابایت است؛ اما هاردهایی هم هستند که حافظهی کمتر مثل 120 و 256 گیگ و حافظهی بیشتر مثل 4 ترابایتی داشته باشند، اما اون 3 حافظه خریداران بیشتری دارند.
اگر حدود 3 الی 4 سال پیش بود یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی خریداری کرده بودید تا مدتها جوابگوی اطلاعات شما بود؛ اما اکنون با توجه به حجم فایلها پر کردن یک هارد 1 ترابایتی دور از انتظار نیست و اتفاقا به راحتی میتوان او را پر کرد.
با توجه به کیفیت دیتاها که روز به روز بیشتر میشود، حجم آنها نیز بیشتر میشود، پس یک هارد 500 گیگابایتی یا 1 ترابایتی شاید جوابگوی ما نباشد؛ اگر مقداری در این زمینه به آینده نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که باید هاردی با حافظهی بیشتر بگیریم دیگر نگرانی نداریم. پس یکی از مواردی که هنگام خرید هارد اکسترنال باید به آن توجه کنیم، مقدار حافظهی هارد است.
سرعت انتقال و عوامل متصل به آن

سرعت انتقال و عوامل متصل به آن
هاردهای امروزی با دو تکنولوژی HDD و SSD تولید و عرضه میشود که کاربران با توجه به کارهاشون و سرعتی که میخواهند دیتاهای خود را انتقال دهند، هاردی را با یکی از این دو تکنولوژی خریداری میکنند؛ اما تفاوتهای این دو تکنولوژی چیست؟
اگر بخواهیم در مورد این دو تکنولوژی صحبت مختصری کنیم، حافظههای SSD به دلیل آنکه از اجزای مکانیکی برای خواندن اطلاعات استفاده نمیکند، سرعت خواندن اطلاعاتش بسیار بالاتر از هاردهای HDD است؛ اما از طرفی برای بهرهمندی از تکنولوژی SSD هزینهی بیشتری رو باید بپردازیم که همین موضوع باعث میشود از هاردهایی با حافظهی کمتر استفاده کنیم.
HDD تکنولوژی است که برای خوندن و نوشتن اطلاعات از اجزای مکانیکی صورت میگیرد؛ بدلیل استفاده از این کار، سرعت هاردهای HDD کمتر از هاردهای SSD میشود. ولی مزیت که این تکنولوژی نسبت به SSD دارد این است که برای دریافت آن باید هزینهی کمتری رو بپردازیم؛ پس با این اوصاف میتوانیم با بودجه یکسان، حافظهی بیشتری از هارد اکسترنال HDD نسبت به هارد SSD دریافت کرد.
درگاه یکی از عوامل تاثیر گذار در سرعت حافظه
درست است که استفاده از یک نوع تکنولوژی سرعت بیشتری را برای انتقال دیتا به هارد فراهم میکند؛ اما نوع درگاه به کار رفته در هارد هم میتواند یکی از عناصر تاثیر گذار در سرعت انتقال دیتا باشد. اکنون بیشتر هاردهای موجود در بازار از درگاههای USB و تاندربولت استفاده میکنند؛ نوع USBهای استفاده شده در هاردها USB 2.0، USB 3.0 و USB 3.1 است.

درگاه یکی از عوامل تاثیر گذار در سرعت حافظه
شاید هاردهایی که از USB 2.0 استفاده میکنند دیگر نتوانند سرعتی باب میل تکنولوژیهای امروز را ارائه دهند اما استفاده کنندهگان از USB 3.0 و USB 3.1 سرعت انتقال دیتای بالایی گاها 10 گیگابایت بر ثانیه را فراهم میکند؛ از طرفی هم دستگاهایی که از نسل 3 تاندربولتها استفاده میکنند تا 40 گیگابایت بر ثانیه میتوانند اطلاعات را انتقال دهند.
پس هنگام خرید هارد اکسترنال به یکی دیگر از نکاتی که باید حتما توجه کرد سرعت انتقال دیتا و نوع درگاهایی که در آن به کار رفته، است.
نوع طراحی و مقاومت هارد در برابر ضربات احتمالی
هاردها در کل برای دو کار استفاده میشوند، یا اینکه اطلاعاتمون رو درون اون میریزیم و یه گوشه میزاریمش و یا اینکه دائم هارد را همراه خودمون ببریم؛ برای هاردهای نوع اول که یه گوشه میزاریمشون، خیلی نیاز نیست به مقاومت بدنهی هارد دقت کنید اما برای استفادههای خارج از محیط خانه، حتما باید به نوع طراحی و مقاومت او دقت شود.
هاردهای که دائما همراه ما هستند باید از نظر ابعاد تقریبا کوچیک باشند تا در جابهجایی اونا خیلی اذیت نشیم. هارد اکسترنالی که همراه خود میخواهیم ببریم باید دارای بدنهی مقاومی باشند تا هنگام ضربه خوردن خیلی آسیب نبینن.

نوع طراحی و مقاومت هارد در برابر ضربات احتمالی
از طرفی ممکن است که هاردهای HDD بعد از ضربه خوردنهای متعدد دچار مشکل Bad Sector شوند؛ زمانی هادر دچار این مورد میشود که بخش اطلاعات خوان هارد با دیسک او برخورد کند؛ در این صورت اگر خیلی خوششانس باشید تنها بخشی از اطلاعاتتون حذف خواهد شد ولی در بیشتر مواقع کل اطلاعات حذف خواهند شد. به همین دلیل هاردهای HDD باید مقاومت بیشتری نسبت به SSDها داشته باشند.
امنیت و گارانتی هارد اکسترنال
اگر شما دنبال هارد هستید که اطلاعات خود را در آن ذخیره کنید، باید قطعا به فکر امنیت اونم باشید؛ به صورت نرم افزاری خیلی از برنامهها هستند که رمز گذاری را روی هارد شما انجام دهند؛ اما اگر اطلاعات شما بسیار برایتان مهم است، میتوانید از هاردهایی استفاده کنید که رمز نگاری رو به صورت سخت افزاری انجام میدهند.

امنیت و گارانتی هارد اکسترنال
گارانتی هم یکی از گزینههایی است که میتواند مقداری خیال ما را آسوده کند از قراردهی اطلاعات درون هاردهامون. پس هنگام خرید هارد اکسترنال باید به این دو موضوع دقت کنید.
بهترین برند برای خرید هارد اکسترنال چیست؟
در دنیای هاردهای اکسترنال قاعدتا برخی شرکتها هستند که با رعایت مواردی، کاربران نگاه دیگری نسبت به آنها داشته باشند؛ هاردهای اکسترنال ADATA، اپیسر، سیلیکون پاور، وسترن و سیگیت جز موفقترین شرکتها بودهاند و خیال کاربران هنگام خرید هارد از این برندها خیالشان آسودهتر است.

بهترین برند برای خرید هارد اکسترنال چیست؟
خرید هارد اکسترنال برای ذخیره اطلاعات یکی از موضوعاتی است که باید روی آن دقت زیادی شود؛ رعایت کردن برخی نکات ساده میتواند تاثیر زیادی در نتیجهی بهتر هنگام خرید هارد اکسترنال به ما تحویل دهد. آقای دیجیتال در این مقاله به راهنمای خرید هارد اکسترنال + معرفی بهترین برند پرداخت تا کاربران مسیر آسانتری برای خرید هارد داشته باشند.
سوالات متداول
1- هادر اکسترنال چیست؟
هاردها در حالت کلی به دو بخش تقسیم میشن، اینترنال و اکسترنال؛ هاردهای اینترنال برای استفاده درون سیستم به کار میره و عموما ما آنها رو نمیبینیم؛ اما هاردهای اکسترنال برای جابهجایی فایلها در نظر گرفته شده و در دسترس همه افراد هست.
2- تفاوت SSD و HDD چیست؟
HDD نسل قدیمی هاردها به حساب میره که عملیاتهای خودش رو مبتنی بر اجزای مکانیکی انجام میده و همین قضیه باعث شده تا سرعت آنها خیلی زیاد نباشه؛ اما فناوری جدید SSD در هاردها تمامی اجزای مکانیکی رو کنار زده که این کار سبب سرعت بالای آنها شده.