علم و تکنولوژی

معرفی 2 نرم افزار برای اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت

اتصال هارد اکسترنال به گوشی و تبلت

اکثر ما برای ذخیره اطلاعات، عکس‌ها و … به حافظه‌های بیرونی تکیه می‌کنیم؛ اکثر این حافظه‌های بیرون خلاصه میشه به هاردهای اکسترنال یا فلش؛ اما یکی از دلایلی که شاید خیلی‌ها به سمت این حافظه‌های بیرونی نروند، جا به جایی غیر مستقیم اطلاعات از گوشی به حافظه است. اما اگر راه مستقیم انتقال را بدانید بازهم از ریختن اطلاعات به حافظه امن بیرونی امتناع می‌کنید؟ اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت یکی از روش‌هاییه که میتونیم مستقیم اطلاعاتمون جا به جا کنیم؛ برای همین https://mrdigitall.com/ اومده تا روش اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت رو بگه؛ پس تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

هارد اکسترنال، حافظه‌ی ایمن خارجی
اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت

برای اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت به چه وسایلی نیاز داریم؟

قطعا ما برای شروع هر کاری به یه سری وسایل نیاز داریم و اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت هم از این قاعده مستثنی نیست؛ ابتدا به خود هارد اکسترنال نیاز داریم، وسیله‌ای که از همه پیش نیاز تره؛ در قدم دوم به یک پاوربانک نیاز داریم؛ شاید واسه‌تون سوال بشه که چرا پاوربانک؟ هاردهای اکسترنال برای روشن شدن به انرژی بیشتری نیاز داره؛ فلش‌ها رو اگر مستقیم به گوشی وصل کنیم بدون ایجاد مشکلی کار می‌کنند؛ اما هاردها برای برقراری ارتباط و روشن شدن به انرژی مضاعف‌تری نیاز دارند که این مقدار انرژی رو گوشی به تنهایی نمیتونه تامین کنه، برای همین از یه پاوربانک ساده یا یه آداپتور که انرژی رو مستقیم از پریز بگیرند، استفاده می‌کنیم.

برای برقراری ارتباط میان اینها به OTG نیاز داریم، اما او تی جی Y که راحت بتونیم وسایل مرتبط رو به هم ارتباط دهیم؛ و در نهایت هم به کابل شارژ منطبق با OTG نیاز داریم.

برای اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت به چه وسایلی نیاز داریم؟
اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت

تغییر فرمت هارد اکسترنال به مزاج گوشی اندرویدی!

هاردها در حالت کلی فرمت FAT32، HFS+، NTFS یا exFAT دارند؛ اما گوشی‌های اندروید که از همه‌ی این فرمت‌ها پشتیبانی نمی‌کنند برای همین باید فرمت هارد اکسترنال رو طوری تغییر بدیم که گوشی اندرویدی قادر باشه اون رو تشخیص بدهند. فرمت‌های که گوشی اندرویدی خیلی با اونا خوب هستند، FAT32 و exFAT است؛ در بین این دو، FAT32 قدیمی‌تر و exFAT جدیدتر است؛ پیشنهاد ما اینه که از فرمت جدیدتره استفاده کنید چرا که به غیر از سیستم عامل اندروید با مک، ویندوز و لینوکس هم همخوانی داره که باعث میشه در صورت جا به جایی اطلاعات به سیستم خود، دیگر نیاز نباشد تغییر فرمت دهید.

تغییر فرمت هارد اکسترنال به مزاج گوشی اندرویدی!
اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت

برای فرمت کردن هارد اکسترنال نیز ابتدا باید او را به کامپیوتری وصل کنید؛ در قدم دوم به This PC میرویم و هارد خود را پیدا می‌کنیم؛ حالا روی هارد کلیک راست می‌کنیم و گزینه‌ی Format را انتخاب می‌کنیم؛ سپس از بخش File System نوع فرمتمون که همون exFAT رو انتخاب می‌کنیم و رو گزینه‌ی فرمت میزنیم. فرایند تغییر فرمت هارد بین چند ثانیه تا چند دقیقه ممکنه زمان ببره؛ درضمن با تغییر فرمت هارد تمامی اطلاعات درون اون پاک خواهد شد. بعد از انجام این کار، اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت امکان پذیر میشه.

برای اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت باید چه کرد؟

ابتدا هارد اکسترنال رو به بخش ماده‌گی OTG وصل می‌کنیم؛ بخش دیگر OTG هم که متصل شده پاوربانک برای تامین انرژی؛ البته این را بگویم که به غیر از پاوربانک میتوانید از آداپتور 5 ولت 1 آمپر نیز استفاده ببرید. در نهایت سر دیگر او تی جی رو به گوشی متصل می‌کنیم تا اتصال صورت بگیرد؛ حالا از طریق برنامه My files یا فایل‌های من، اطلاعات خود را به هارد اکسترنال منتقل می‌کنید.

از چه برنامه‌های دیگری میتوان برای انتقال اطلاعات به هارد اکسترنال استفاده کرد؟

همانطور که قبلا گفته شد گوشی‌های اندرویدی از همه‌ نوع فرمتی برای خواندن هارد اکسترنال پشتیبانی نمیکنه و باید هارد رو فرمت کرد؛ حالا شاید خیلی‌ها شرایط لازم رو برای تغییر فرمت هارد اکسترنال نداشته باشند؛ بخاطر همین برنامه‌هایی اومدن با قابلیت اینکه سیستم عامل اندروید رو قادر بسازند تا خیلی از فرمت‌ها رو بخونند تا کار ما برای انتقال اطلاعات آسون‌تر بشه.

یکی از این برنامه‌ها JS USB OTG هستش؛ این برنامه در گوگل پلی موجوده و کاربران میتونند اون رو دریافت کنند، اما جز برنامه‌های پولی گوگل پلی به حساب می‌آید. نام برنامه دیگر Total Commander هستش؛ این برنامه هم نیز به مانند برنامه قبلی در گوگل پلی موجوده و برخلاف اون رایگان هم هست و به همین خاطر کاربران برای نصبش خیلی کار سختی در پیش ندارند.

اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت

هر دو برنامه کاراییشون در یه حد است اما فضای برنامه و کار کردن با اون‌ها طوریه که کاربر به دلخواه خودش یکی از اینها رو دانود میکنه. یه نکته دیگه هم وجود داره و اونم اینکه شاید این برنامه‌ها باز هم از فرمت هارد اکسترنال شما پشتیبانی نکنند، در اینطور مواقع دیگه راهی نیست جز اینکه فرمت هارد رو تغییر داد.

اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت باعث میشه تا افراد زیادی اطلاعات قدیمی خود را در حافظه‌های بیرونی ذخیره کنند؛ کاری که شاید خیلی زمان بر نباشد اما اطلاعات ما رو در جایی امن نگه داری می‌کند. https://mrdigitall.com/ در همین راستا در این مقاله آموزش اتصال هادر اکسترنال به گوشی و تبلت + 2 نرم افزار کاربردی برای کار کردن آسان‌تر رو بیان کرد تا شما کاربران دیگر نگران اطلاعات خود نباشید. امیدوارم که این مقاله به کار شما بیاید.

 

سوالات متداول

1- آیا بدون نصب نرم افزار هم میشه فایل‌ها رو از طریق هارد اکسترنال انتقال داد؟

تمامی گوشی‌ها و تبلت‌ها دارای فایل منیجر هستند و از طریق اون میتونند فایل‌های خودشون رو انتقال بدن؛ نصب نرم افزار درواقع برای این هست که عملیات انتقال رو راحت‌تر انجام بدیم.

2- برای اتصال هارد اکسترنال به گوشی، باید از منبع تغذیه‌ی دیگه‌ای استفاده کرد؟

هاردها برای کارکردن نیاز به انرژی مضاعفی نسبت به فلش‌ها دارن، به همین دلیل برای متصل کردن هارد اکسترنال به گوشی یا تبلت باید از یک منبع تغزیه جدا مثل پاوربانک استفاده کرد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *