علم و تکنولوژی

لیست بهترین بازی های اندروید و آیفون

لیست بهترین بازی های اندروید و آیفون

بازی، گیم، سرگرمی این روزهای بیشتر افراد برای گریز از لحظات بیکاری و حتی خستگی مفرط از کار زیاد. دنیای گیم‌های دیجیتالی اونقدر گسترده شده که واقعاً باید گفت: یاد بازی منچ و دامنه و… بخیر. البته باید به این خط اضافه کنم که همونقدر که بقچه بازی‌های دیجیتالی پر هیجانه، گوشی‌های هوشمند مجهزشده و مناسب برای گیم نیز در این شگفتی بی‌تأثیر نبودن.

شما بیشتر به دنبال چه ژانری در حوزه بازی‌های موبایلی هستین؟ اکشن، مدیریتی، استراتژی، ماجراجویی، نقش‌آفرینی و …. شما توی گوگل‌پلی یا اپ استور کلمه Game رو سرچ کنی، لیست بلند بالایی از بازی‌های مختلف براتون بالا میاره اما خب، شما توی این دریای سرگرمی، گیج خواهید شد، چی کنم، چیکار کنم؟ بین این همه بازی کدومو انتخاب کنم؟

بهترین بازی های اندروید و آیفون
بهترین بازی های اندروید و آیفون

مسئله انتخاب بهترین بازی های اندروید و آیفون یه طرف، موضوع پولی یا رایگان بودن و همچنین آنلاین یا آفلاین انجام شدن هم طرف دیگه ماجرا نشسته است. باید در همین ابتدای مسیر بهتون بگم که برای اینکه بتونید از بازی دانلودی‌تون لذت کافی رو ببرین، باید متناسب با میزان ظرفیت گوشی موبایل برای دریافت گیم‌های سنگین، متوسط و یا روبه پایین، اقدام کنید تا در اواسط بازی با غر زدنای تلفن همراه مواجهه نشین.

جالبه بدونید که با روی کار اومدن بعضی از بازی‌های موبایلی بود که برخی فناوران تصمیم گرفتن برای رفاه حال کاربران، وسایل گیمینگ مناسب برای تلفن همراه رو بسازن. شما میتونید این مقاله از آقای دیجیتال رو در این آدرس بخونید.

بهترین بازی های اندروید و آیفون

همونطور که پیش‌تر اشاره شد، لیست بهترین بازی های اندروید و آیفون پرو پیمونه، ولی همه‌شون که قرار نیست خوب باشن. https://mrdigitall.com/ اینجاست تا چند مورد از گیم‌های موبایلی، از اون دلچسب‌هاش رو بهتون معرفی کنه و همچنین میگیم که برا چه تلفن همراه‌هایی مناسب خواهد بود که کاربر قشنگ حساب کار توی دستش بیاد.

کالاف دیوتی موبایل

یکی از بهترین بازی های اندروید و آیفون رو میتونیم به Call Of Duty Mobile نسبت بدیم که گفتنی است در میان اندرویدداران بیشتر محبوبیت داره. این پکیج سرگرمی جذاب درواقع یکی از بهترین گیم‌های جهانی سال 2022 شناخته شده است. یه بازی در ژانر اکشن و جنگی که در حالت آنلاین انجام خواهد پذیرفت.

کالاف دیوتی موبایل
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

یه گروه صد نفره تفنگ به دست گرفته و برای مقابله با دشمن به میدون میرن؛ حالا هدف چیه؟ هدف اعلان شخصیت برنده هست، یعنی اونقدر با هم گلاویز میشن و میجنگن تا اینکه یه نفر باقی میمونه که اون هم قهرمان میدون خواهد بود. این بازی شاید باورتون نشه، ولی توی بیشتر مواقع برای محک زدن میزان قدرت چیپست تلفن همراه مورد استفاده قرار میگیره.

ماجرا از این قراره که گوشی‌هایی میتونن از این بازی بهره‌مند بشن که دارای یه پردازنده قوی باشه تا بتونه جوابگوی حجم سنگین اون رو بده. قبل از خرید گوشی موبایل، حتماً مشخصات و نقد و بررسی اون رو بخونین تا میزان قدرت موبایل مورد نظر توی دستتون بیاد. https://mrdigitall.com/ موارد بیان‌شده رو برای یکایک تلفن‌های همراه خود تهیه دیده است.

مجموعه Candy Crush

کندی کراش
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

بهترین بازی ‌های اندروید و آیفون به پله دوم میرسه؛ کندی کراش نگو آهنربای آرامش‌بخش بگو! هرچی بخوام از جذابیت‌های این بازی براتون بگم، کم گفتم. ببینین، این نرم‌افزار سال‌هاست که توی دل گوشی‌های موبایل جاخوش کرده؛ اندروید یا iOS هم نداره، همه میتونن از این بازی و جذابیت‌هاش استفاده کنن. باید دونست که Candy Crush یه مجموعه هست که توی اون Jelly Saga، Friends Saga، Soda Saga و … دیده میشه، ولی بگما، اگه میخواین لذت بازی رو تجربه کنید، فقط کافیه عبارت Candy Crush Saga رو توی اپ استور یا گوگل پلی سرچ کرده و اون بازی که با همین نام وجود داره رو نصب کنید.

Candy Crush از یه سری بازی با مراحل نامحدود (چون کسی پایانشو ندیده) تشکیل شده که کاملاً رایگان بوده و فقط توی بعضی بخش‌ها مثل امتیازدهی نیاز به اینترنت داره. اینجوره که شما در هر مرحله مؤظف به انجام آنچه خواهید بود که خود بازی براتون در نظر گرفته، مثلاً 6 تا گیلاس رو بندازی پایین، یه مجموعه 100تایی از یخ رو بشکنین، ده‌تا شکلات رو به هم بزنید و…. فکر نکنید که آسونه، باید وارد کار بشین تا موضوع رو درک کنید. مجموعه Candy Crush Saga حجم آنچنان زیادی نداره و تقریباً برای تمامی تلفن‌های همراه قابل اجرا خواهد بود.

Temple Run

Temple Run
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

سومین مقصد توی معرفی بهترین بازی های اندروید و آیفون میرسیم به Temple Run؛ شاید وقتی اسمaو بشنوید متوجه ماهیت بازیش نشین، ولی همونی که یه مرد از توی یه غار سنگی بیرون میاد و یه غول دنبالشه و شخصیت بازی برای فرار از دست کسی که دنبالشه مجبوره راه‎‌های خطرناکی رو طی کنه و توی مسیر هم سکه جمع میکنه. اگه باز هم هنوز منظور مارو نفهمیدین، با دانلود و وارد بازی شدن، قشنگ همه چی دستتون میاد.

در این بازی، کاربر توی بعضی مواقع نیاز به اینترنت داره اما در اصل به صورت آفلاین انجام میشه؛ اینم اضاف کنم که کاملاً رایگانه، حالا شاید توی نسخه‌های جدیدتر پولی بشه. در خصوص اجرا روی گوشی موبایل هم بایدبگیم که اپلیکیشنش زیاد حجم نداره ولی خب توی بعضی از تلفن‌های همراه ممکنه با یه لگ و باگ‌هایی همراه باشه و بعضاً وسط بازی تا گوشی به خودش بیاد، همه چی تموم شده و باید از اول شروع کنید.

Subway surfers

Subway surfers
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

یکی دیگه از بازی‌هایی که میشه توی حوزه بهترین بازی‌ های اندروید و آیفون قرارش داد، Subway Surfers هست. ما ایرانیا بیشتر به نام قطاری میشناسیمش! چشماتونو ببندین تا ببرمتون محیط بازی! یه پسر بچه شیطون که یه قوطی رنگ فشاری دستشه و یه چیزی روی دیوار یا ماشین یه شخص مینویسه که صاحبش با دیدن این کار عصبانی شده و میاد دنبالش میکنه؛ حالا این پسر بچه شیطون باید همینجور که داره میدوئه، از زیر و بالای مانع رد بشه، روی سقف قطار بره، کفش جادویی بپوشه و بیش از حد مجاز بپره و …؛ توی همین راهی که میره سکه هم جمع میکنه.

بازی که ازش یاد کردیم، نیاز به اینترنت نداره ولی خب بهتره که نت روشن باشه چونکه اگه یه وقتی قرار به خرید لوازم مورد نیاز شد یا دادن جایزه، بتونید اون رو دریافت کنید. در خصوص جوابدهی روی موبایل هم باید بگم که شاید روی اکثر گوشی‌ها بتونه نصب بشه و به اجرا دربیاد، ولی خب توی بعضی از تلفن‌های همراه حین بازی، دچار لگ و باگ میشه.

جی‌تی‌اِی (GTA)

نوستالژی‌ترین بازی که تاحالا به یادتون مونده چی بوده؟ هرچی که نام ببرین به اندازه GTA نمیتونه خاطره‌‌ها رو زنده کنه. یعنی باید از همین‌جا، ذهن اون کسی که این بازی رو به اجرا درآورد، نوازش کرد. اصن ببینین، از سالها پیش تا به امروز هرچی که بیشتر ازش میگذره محبوب‌تر میشه، همینقدر خفن، همینقدر نوستالژی.

جی‌تی‌اِی (GTA)
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

راوی داستان GTA San Andreas یه شخصیت زخم خورده از دست پلیسه که به خودش قول میده تا اون رو نکشه سرجاش نشینه. سی‌جِی همون کسیه که توی خیابون و کوچه جلوی همه رو میگیره و دوچرخه، ماشین، موتور هرچیزی که بدرد بخور باشه رو برمیداره و میبره. این عمل تا جایی پیش میره که توی قسمت آخر، شخصیت اصلی به هدف خودش رسیده (پلیس رو کشته) و با رفیقاش دور هم نشستن و دارن برای هدف‌های بعدیشون نقشه میکشن.

برای بازی جی‌تی‌اِی کاربر نیاز به اینترنت نداره ولی بهتره که نت روشن باشه، شاید یه موقع لازم شد. اینم اضافه کنم که GTA رو نمیشه همینجوری و مفتی به دست آورد، یعنی برای داشتنش باید پول پرداخت کرد. اما تلفن‌های همراهی که قراره میزبان این بازی جذاب باشه نیازی نیست که از یه پردازنده خفن پشتیبانی کنن و گوشی‌هایی با چیپست‌های معمولی هم میشه این برنامه رو به اجرا درآورد.

آسفالت (Asphalt)

میاین با هم دیگه یه دست بازی ماشینی بزنیم؟

آسفالت، یکی از اون دست بازی‌هاییه که با راه‌ یافتن به دنیای تلفن همراه، خوب تونست خودشو به اثبات برسونه و به یکی از بهترین بازی های اندروید و آیفون تبدیل شد. آسفالت رو اگه توی گوگل‌پلی و اپ استور سرچ کنید شاید چند ورژن از اون رو ببینید و تعجب کنید؛ گفتنیه که نسخه 9 آخرین نسل از این اپلیکیشن هست.

آسفالت
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

آسفالت یه بازی ماشینی مسابقه‌ای هست با یه طراحی گرافیکی خفن که هم آنلاین میشه اجراش کرد هم آفلاین، فقط اگه نت خاموش باشه، شما مجبورین مراحل قبلی رو انتخاب کنید. از لحاظ پولی و رایگان بودنش هم که برای دانلودش نیاز به پرداخت هزینه ندارین ولی توی برنامه مثلاً برای خرید یه ماشین خاص ممکنه ازتون پولی بخواد که این موضوع طبیعیه و توی هر بازی میشه دید.

آسفالت حجم زیادی داره و این مقدار از سنگینی، نمیتونه روی همه تلفن همراهی جوابگو باشه و برای اینکه بتونید یه بازی بی دغدغه و بدون لگ و باگ داشته باشین و همچنین لذت کافی رو از اون ببرین، بهتره که از یه گوشی با گرافیک بالا استفاده کنید.

آقای دیجیتال در این مقاله به 6 بازی محبوب و جذاب پرداخت که شاید خیلی‌هاتون تجربه استفاده از آنها رو داشته باشین. بد نیست بدونید که دنیای گیم و بهترین بازی‌ های اندروید و آیفون به همین 6 قلم ختم نمیشه و در ادامه نیز به طور مختصر به چند نمونه دیگه اشاره خواهیم کرد.

پابجی: مثل کالاف دیوتی ماهیت جنگی داره با این تفاوت که برای مقابله فقط نیاز به اسلحه نیست و هرچی که دم دستتون اومد میتونین ازش استفاده کنین؛ حتی ماهیتابه! این برنامه در عین رایگان بودن، نیاز به اینترنت هم داره و چون حجمش بالاست، روی گوشی‌هایی که پردازنده قوی ندارن دچار لکنت میشه و بعضاً شاید اعصاب خورد کن باشه.

Clash Of Clans: شاید بتونیم بگیم که ماهیت این بازی دور از واقعیت نیست! چرا؟ چونکه در اول بازی به صورت تک یا چند نفره باید یه مزرعه ساخت و با امکاناتی که بازی در اختیارتون میذاره، باید اون مکان رو گسترش داد تا یه قلمرو بشه و بعدش بتونین با تصرف دیگر امپراطوری‌ها، سرزمینتونو گسترده‌تر کنید؛ یه چیزی تو مایه‌های کشورگشایی‌های شاهان قدیم. کلش توی تقریباً تمامی گوشی‌های موبایل جواب میده اما نتیجه‌ای که حین بازی به دست میاد توی هر گوشی با مدل‌های بالاتر فرق خواهد کرد.

Need for Speed No Limits: یه بازی ماشینی دیگه که خیلی هیجان انگیزه. این سرگرمی هم مثل آسفالت هم آنلاینه هم آفلاین که دیگه بستگی به خودتون داره بخواین کدوم راه رو بروید. حجمش هم که خیلی زیاده و گوشی‌هایی با گرافیک پایین بهتره که سمت این بازی نیایند.

Need for Speed No Limits
بهترین بازی های اندروید و آیفون
دانلود برای iOS
دانلود برای iOS

جهان گیم خیلی بزرگه و نمیشه توی یه مقاله به تمامیت اون پرداخت و از طرفی، چونکه سلایق کاربران متفاوته باز هم نمیشه برای هر کدوم یه مثال زد، به همین خاطر، فروشگاه آقای دیجیتال به طور کلی از میان بهترین بازی های اندروید و آیفون، چند نمونه از پر طرفدارترینشون رو برای شما برگزیده است تا در اوقات فراغت، دلگیر لحظه‌هاتون باشه.

سؤالات متداول

1- چرا در حین بازی گوشیم داغ میکنه؟

خب هر بازی یه حجمی داره، اگه خیلی سنگین باشه به خاطر فشاری که به گوشی میاد، باتری داغ میکنه. این موضوع ربطی به پردازنده و اینا هم نداره چونکه متناسب نبودن چیپست برای بازی، توی لگ و باگ‌ها نمایش داده میشه، یعنی اگه دیدین در حین بازی‌ کردن گوشی خیلی داره اذیت میکنه، بدونین که مشکل از قوی نبودن پردازنده هست.

2- بازی تا چه اندازه روی شارژ گوشی تأثیر داره؟

همونطور که گفتیم، هر بازی یه حجمی داره، حالا مصرف باتری توی یه نرم‌افزار سبک به طبع با یه اپلیکیشن سنگین متفاوت خواهد بود، از طرفی به ظرفیت و مقاومت باتری و پردازنده گوشی هم ربط داره؛ مثلاً یه بازی با حجم 2 گیگابایت توی یه گوشی ممکنه در عرض یک ساعت حدود 20 درصد از شارژ کم بشه اما توی یه تلفن همراه دیگه ممکنه 10 درصد از شارژ گوشی کم بشه.

3- بازی‎‌های پولی رو از کجا بخرم؟

بازی‌های پولی بیشتر خارجی هستن و معمولاً به صورت دلاری به فروش میرسن که توی گوگل پلی، اپ استور یا هرجایی که این امکان وجود داره میشه تهیه کرد؛ حالا اگه قصد خرید آن‌ها رو دارین، باید با یه حساب بانکی خارج از کشور این کار رو کرد یا هم به نرم‌افزاری‌های معتبر مراجعه کرده و جهت خرید بازی مورد نظر اقدام کنید.

بازگشت به لیست

1 دیدگاه در “لیست بهترین بازی های اندروید و آیفون

  1. ممنون از این مطلب کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *